saçlarına bayıldım hele arabanın arkasındaki yazıya bittim ya çok romantiiiiiikkkkk ömür boyu mutluluklar
kıyafetin çok cici
arka yazı çok anlamlı olmuş
inşallah bir ömür boyu mutlu olun
teşekkür ederim canım benim a.s.çok hoş olmuşsun canım allah mutluluğunuzu bozmasın..kınalıgına gelinliğine sacına basına bayıldımboshayallersmile
bende evin tek kızıyım tatlım, aynı kaderi paylaşıyoruz :lepi::1hug:mutluluklar...
benim gelin arabanımda arka camında aynı sizin ki gibi :) ' bir taneydi onuda ben aldım' yazıyordu.evin tek kızıyım da :)
aşkolsun, beni beğenmedin mi :çok üzgünüm:Bayıldım arka yazıya mükemmel:):)
canım benim, teşekkür ederim. dahada güzelleri başına olsun inşallah :Saruboceq:ya mükemmel bişey yaa arka yazıda süper nişanlık bir harika süpersin canım darısı başıma ah ahhhh
o senin tatlılığın hayatım, teşekkür ederim :1hug:Saçların, gelinliğin çok güzel olmuş. Çok da tatlısınıza.s.opuyorumnanaktan
beğenmene sevindim, teşekkür ederim a.s.Gelinliği güzelmiş. mutluluklar diliyorum
teşekkür ederim tatlım :1hug:Saclarin cok güzel olmus,kinanda da dügündede kuaförünü hic degistirme
Mutluluklar cnm..
daha da güzelleri senin olsun hayatım. inş. her şey gönlüne göre olur tatlım :1hug:ayyy maşalllah yaaa
çoook hoş olmuşsunuz sen de eşinde çok şeker görünüyorsunuz ve çok yakışmışsınız
imrendim şimdik yaa:kedi:
Rabbim bizim gibi bekarlara da gönlümüze göre bir eş ve düğün nasip eder inşaallah. amiinn.....
:kedi: boshayallersmile
teşekkür ederim a.s.güzel olmuşsun mutlulukalr
ben resimleri göremedim yaaa kaldırdınız sanırım resimleri
Mutlulular diliyorum Allah bir yastıkta kocatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?