Başınızın belası SEVGİLİ'nin Kına ve Düğünü :)

saçlarına bayıldım hele arabanın arkasındaki yazıya bittim ya çok romantiiiiiikkkkk ömür boyu mutluluklar

kıyafetin çok cici
arka yazı çok anlamlı olmuş
inşallah bir ömür boyu mutlu olun

saçlarına bayıldım hele arabanın arkasındaki yazıya bittim ya çok romantiiiiiikkkkk ömür boyu mutluluklar

kıyafetin çok cici
arka yazı çok anlamlı olmuş
inşallah bir ömür boyu mutlu olun

teşekkür ederim cicişlerim benim.
Rabbim hepimizi bir ömür boyu mutlu etsin, sevdiklerimizden ayırmasın inş. :Saruboceq:

çok hoş olmuşsun canım allah mutluluğunuzu bozmasın..kınalıgına gelinliğine sacına basına bayıldımboshayallersmile

mutluluklar...
benim gelin arabanımda arka camında aynı sizin ki gibi :) ' bir taneydi onuda ben aldım' yazıyordu.evin tek kızıyım da :)

çok hoş olmuşsun canım allah mutluluğunuzu bozmasın..kınalıgına gelinliğine sacına basına bayıldımboshayallersmile
teşekkür ederim canım benim a.s.

mutluluklar...
benim gelin arabanımda arka camında aynı sizin ki gibi :) ' bir taneydi onuda ben aldım' yazıyordu.evin tek kızıyım da :)
bende evin tek kızıyım tatlım, aynı kaderi paylaşıyoruz :lepi::1hug:

Bayıldım arka yazıya mükemmel:):)
aşkolsun, beni beğenmedin mi :çok üzgünüm:

ya mükemmel bişey yaa arka yazıda süper nişanlık bir harika süpersin canım darısı başıma ah ahhhh

ya mükemmel bişey yaa arka yazıda süper nişanlık bir harika süpersin canım darısı başıma ah ahhhh
canım benim, teşekkür ederim. dahada güzelleri başına olsun inşallah :Saruboceq:

Saçların, gelinliğin çok güzel olmuş. Çok da tatlısınıza.s.opuyorumnanaktan
o senin tatlılığın hayatım, teşekkür ederim :1hug:

Gelinliği güzelmiş. mutluluklar diliyorum
beğenmene sevindim, teşekkür ederim a.s.

Saclarin cok güzel olmus,kinanda da dügündede kuaförünü hic degistirme
Mutluluklar cnm..

ayyy maşalllah yaaa
çoook hoş olmuşsunuz sen de eşinde çok şeker görünüyorsunuz ve çok yakışmışsınız
imrendim şimdik yaa:kedi:
Rabbim bizim gibi bekarlara da gönlümüze göre bir eş ve düğün nasip eder inşaallah. amiinn.....
:kedi: boshayallersmile

daha da güzelleri senin olsun hayatım. inş. her şey gönlüne göre olur tatlım :1hug:

güzel olmuşsun mutlulukalr
teşekkür ederim a.s.

ben resimleri göremedim yaaa kaldırdınız sanırım resimleri
Mutlulular diliyorum Allah bir yastıkta kocatsın

bi insanın yüzü bu kadarmı bebeksi ve güzel olur Allah nazarlardan saklasın çok çok çok güzel bi gelin olmuşsun kına gece elbisende çok şeker bayılıyorum böyle şeylere eşinlede çok yakışmışsınız ALLAH bir yastıkta kocatsın RABBİM mutluluğunuzu daim etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…