• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başınızın belası SEVGİLİ'nin Kına ve Düğünü :)

canım çok güzel olmussunuz o gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah bitanemm mutluluklar sizinle olsunn inşallahhhhopuyorumnanaktan

Resimler çok güsel çıkmış. Kınada gelinlik gibi giymende çok farklı olmuş. İkinize de mutluluklar dilerim

canım çok güzel olmussunuz o gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah bitanemm mutluluklar sizinle olsunn inşallahhhhopuyorumnanaktan
canım benim, çok teşekkür ederimmm. cümlemizin inşallah a.s.

ne ka çok bilezigin var senin kaç tane onlar ölee maşallah resimler çok harika sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 6 tanecik canım, çok değil aslında:lepi: sadece biraz kalınlaryerimseniben

Resimler çok güsel çıkmış. Kınada gelinlik gibi giymende çok farklı olmuş. İkinize de mutluluklar dilerim
bizimde yöremizde böle tatlım, kınada da gelinlik gibi giyilir. iyikide giymişim zaten, gelinliğime doyamamıştım, buda gelinlik gibi olunca daha da bi güzel oldu sanki :)

CANIM.. Meşhur gelin babetlerinle foton yokmu yaw nasıl durduklarını cok merak edıyomm :)
canım ya bak şimdi aklıma getirdin. her ayrıntıyı çekmiştim ama onu akıl edememişim. en çok görünen resim bu malesef:kedi:
07749835.jpg

3ce16375.jpg

pek tatlısın maşallah:nazar:
amanda aman, o sizin tatlılığınız efendim opuyorumnanaktan
teşekkür ederim :1hug:

maşallah çok tatlı olmuşsun. zaten çok masum bir güzelliğin var. Rabbim eşine,eşinide sana bağışlasın....

canımmmm, çok teşekkür ederim. o masumluğu çıkaralım diye kocişle ne kavga yaptık ama biz. kuafördeyken yanımdaydı. çok boyamayın, belli olmasın, makyajı az olsun:) pek makyajı sevmiyo benimki:olmaz:
neyse makyajımı yapan kız gelin bu, karışma sen deyince gene belli belirsiz boyandım kaydirigubbakcemile3

Rabbim hepimizi eşlerimize bağışlasın, birbirimizden hiç ayırmasın inşallah... :Saruboceq:

:nazar: :nazar:
Maaşallah sevgili süper görünüyorsun...
Çok güzel saçların kıyafetin... Kendin... a.s
Allah bi ömür boyu mutlu etsin, darısı bizim başımıza inşallah a.s.

:nazar: :nazar:
Maaşallah sevgili süper görünüyorsun...
Çok güzel saçların kıyafetin... Kendin... a.s
Allah bi ömür boyu mutlu etsin, darısı bizim başımıza inşallah a.s.
teşekkür ederim canım, daha da güzelleri sizin olsun inşallah:Saruboceq:

çok güzelmiş gelinliğin fln cnm
çok benziyorsunuz kardeş gibi:)
mutluluklar..
çok kişi yazdı burda benzediğimizi ama ben kimseyi kimseye benzetemem, öle bi yeteneğim yok yerimseniben
ama benzemek iyidir, ayrılmazmışız sanırım :uhm:

çok güzel olmuşsun canım...gelinliğinide çok beğendim..başındaki taçda mutluluk olsun bundan sonra:)

allah bir omur boyu daim etsin mutlulugunuzu cok yakismissiniz ... gelinligine bayildimmmmmmmm tam benim tarzim valla yeniden evlenesim geldi senin fotolari goruncee :)))

Evet ya ben de çok benzettim sizi.Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah.Hep gülün böyle bir ömür boyu...

çok güzel olmuşsun canım...gelinliğinide çok beğendim..başındaki taçda mutluluk olsun bundan sonra:)
teşekkür ederim canım. o halde inşallah o tacım başımdan hiç eksik olmaz :utangac:

allah bir omur boyu daim etsin mutlulugunuzu cok yakismissiniz ... gelinligine bayildimmmmmmmm tam benim tarzim valla yeniden evlenesim geldi senin fotolari goruncee :)))
yaaa, teşekkür ederimmmm:1hug:
valla bende doyamadım gelinliğime, sürekli giymek istiyorum ama sırnaşık şey

süper bi gelin olmuşsun mutluluklar...
teşekkür ederim, o senin süperliğin tatlım a.s.

Evet ya ben de çok benzettim sizi.Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah.Hep gülün böyle bir ömür boyu...
ya ne güzel, bi benzeten daha :1hug:
sağol canım benima.s.

herşey çok güzel,mutluluklar,ayrıca yazıya bayıldım çok orjinal..:nazar:
KK sağolsun. burdan bulmuştum bu yazıyı :lepi:

birbirinize çok yakışıosunuz Allah mesut etsin ;))
amin canım, teşekkür ederim a.s.

Back