- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim, çok teşekkür ederimmm. cümlemizin inşallah a.s.canım çok güzel olmussunuz o gülen yüzünüz hiç solmasın inşallah bitanemm mutluluklar sizinle olsunn inşallahhhhopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 6 tanecik canım, çok değil aslında:lepi: sadece biraz kalınlaryerimsenibenne ka çok bilezigin var senin kaç tane onlar ölee maşallah resimler çok harika sempatiksalakcinni
bizimde yöremizde böle tatlım, kınada da gelinlik gibi giyilir. iyikide giymişim zaten, gelinliğime doyamamıştım, buda gelinlik gibi olunca daha da bi güzel oldu sanki :)Resimler çok güsel çıkmış. Kınada gelinlik gibi giymende çok farklı olmuş. İkinize de mutluluklar dilerim
canım ya bak şimdi aklıma getirdin. her ayrıntıyı çekmiştim ama onu akıl edememişim. en çok görünen resim bu malesef:kedi:CANIM.. Meşhur gelin babetlerinle foton yokmu yaw nasıl durduklarını cok merak edıyomm :)
amanda aman, o sizin tatlılığınız efendim opuyorumnanaktanpek tatlısın maşallah
maşallah çok tatlı olmuşsun. zaten çok masum bir güzelliğin var. Rabbim eşine,eşinide sana bağışlasın....
teşekkür ederim canım, daha da güzelleri sizin olsun inşallah:Saruboceq:
Maaşallah sevgili süper görünüyorsun...
Çok güzel saçların kıyafetin... Kendin... a.s
Allah bi ömür boyu mutlu etsin, darısı bizim başımıza inşallah a.s.
çok kişi yazdı burda benzediğimizi ama ben kimseyi kimseye benzetemem, öle bi yeteneğim yok yerimsenibençok güzelmiş gelinliğin fln cnm
çok benziyorsunuz kardeş gibi:)
mutluluklar..
teşekkür ederim canım. o halde inşallah o tacım başımdan hiç eksik olmazçok güzel olmuşsun canım...gelinliğinide çok beğendim..başındaki taçda mutluluk olsun bundan sonra:)
yaaa, teşekkür ederimmmm:1hug:allah bir omur boyu daim etsin mutlulugunuzu cok yakismissiniz ... gelinligine bayildimmmmmmmm tam benim tarzim valla yeniden evlenesim geldi senin fotolari goruncee :)))
teşekkür ederim, o senin süperliğin tatlım a.s.süper bi gelin olmuşsun mutluluklar...
ya ne güzel, bi benzeten daha :1hug:Evet ya ben de çok benzettim sizi.Allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah.Hep gülün böyle bir ömür boyu...
KK sağolsun. burdan bulmuştum bu yazıyı :lepi:herşey çok güzel,mutluluklar,ayrıca yazıya bayıldım çok orjinal..
amin canım, teşekkür ederim a.s.birbirinize çok yakışıosunuz Allah mesut etsin )