başınıza gelen en kötü olay?

sevgilerdeyalanasklarda

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
86
1
başkalarının hayatlarını dinlemeyi dertlerin ortak olmayı her zaman istemişimdir ve doğru bulmuşumdur. onlardan duyup şükretmek çözüm önerisi sunmak onları olduğu kadar beni se rahatlatır. ve duyduğum şeyler karsısında şükretmek derdimi hafifletir neler varmış diyerek kendimde güç bulurum. evet arkadaslar. herkesin hayatında bie en kötü anı olmustur peki ya sizinki ne?

15 yıllık can arkadaşıma kredi çektim çok zor durumdaydı iyi bir işi ve iyi durumu olan bir ailesi vardı ama kredi kartlarıyla başı derde girdi ve banada bi ilaç firmasından iş bulmuştu bi minnetim vardı açıkçası krediyi çektim fakat hiç birini ödemedi ben evlendim işten çıktım hamile kaldım eşimde biliyordu ama çokta sormuyordu ve haciz işlemleri için bi kağıt gelmiş annem çığlıklarla beni aradı yıkıldım sonra aradım kızı canına okudum dava açıcam dedim falan neyseki ödedi ama ben çok korkmuştum...

15 yıllık can arkadaşıma kredi çektim çok zor durumdaydı iyi bir işi ve iyi durumu olan bir ailesi vardı ama kredi kartlarıyla başı derde girdi ve banada bi ilaç firmasından iş bulmuştu bi minnetim vardı açıkçası krediyi çektim fakat hiç birini ödemedi ben evlendim işten çıktım hamile kaldım eşimde biliyordu ama çokta sormuyordu ve haciz işlemleri için bi kağıt gelmiş annem çığlıklarla beni aradı yıkıldım sonra aradım kızı canına okudum dava açıcam dedim falan neyseki ödedi ama ben çok korkmuştum...
yaa :KK43: çok üzüldüm nefesimi tutup okudum resmen sonuna kadar ya.şükür ki sonu iyi bitmiş ama neler cekmişsindir o anlar kimbilir. böyle insanlar yardım yapacaksa hiç yapmsın daha iyi ya.kızla görüşmeye devam ediyo musun

ben daha 18 yaşındayım ve yaşadıklarım kimse anlamasada bana göre ruhsal yönden çok kırıcı oldu. İlk önce didem diye arkadaşımla mankenlik işlerine girdik didem bakire değildi erkekler ondan faydalanıyordu benden de istiyorlardı ama yanımda o var diye kurtarıyordum işi neyseki allahtan bi çok olayı sağsağlim atlattım. sonra bu didem dediğim kız kötü biriydi yaşadığımız şehirde de adı çıkmıştı işte onunla aramız bozuldu bu sene bitti alakamız. daha sonra bu yaz sevgilim beni telefonda inlete inlete terk etti. en cok güvendm kaç senelik arkadaşlarım arkamdan konuşmaya başladılar onlarlada aramız bozuldu. yine arkamdan işler çevirmeye çalıştılar kaç gece ağladım onlar yüzünden. sonra şuan hoşlandığım bir çocuk vardı aramızın bozuk olduğu arkadaşımda aramızda geçenleri biliyordu ve geçen gün onunla buluşmuş o kadar sinir oldum ki sinir krizi geçirdim artık. Kaç gündür ağlıyorum ve en son darbede hayatımı yazdığım kitap haline getirdim umutluydum ondan fakat yayın evi basmayacaklarını kendim basmak istersemde 4 bin verip basacaklarını söylediler. şuan bitik haldeyim yani koskocaman bir hayal kırıklığı her olayımda nasıl dayanıcam nolur akıl verin....

X