Başına gelen varmı?

homesweethome3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2013
2.994
1.324
158
36
İyi geceler şuan uyumam gerekirken kafamı bişeye taktım ondan geldim size sormaya,benim vajinamın iç dudağında yaklaşık 10-12 aydır mercimek büyüklüğünde bişey vardı,son iki haftadır acımaya başladı bende doktora gidicem dayanamıyorum dedim ve randevu alamadan o şeyi sıktım ve elime yine o büyüklükte katı bişey geldi şimdi orası söndü ama sanki çok küçük bi iz varmış gibi geliyor yada hassas bölge diye paranoyaklaştımmı bilmiyorum,başına böyle bişey gelen varmı hanımlar doktora gideyimmi ama büyükken gitmedim şimdi bişey yokken gitmelimiyim

Sıkmasaydın keşke doktora gitmeden, git bence için rahat etsin ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok.

Bartholin kisti muhtemelen. Keşke sıkmasaydın. İlaç tedavisi etkili olabilirdi. Bir kere içi boşaltıldıktan sonra daha sıkıntılı diye biliyorum. 2 arkadaşım yaşadı. Tabi olmayadabilir. Doktora gidin

İltihaptı beyaz bi irin diyeyim ama katıydı sonrasında dokundum kan varmı diye gelmedi elime
Bartholin kistinde birikmiş kan bosaltiyolar ve dayanilmaz acisi var derler , yasamadim, Allah'ta göstermesin, sivilce malum bölgede çıkıp kistlesebilio sanırım öyle olmus

Basit bir sivilce de olabilir bende de çıkmıştı bundan 3-4 sene önce birşey olmamıstı... Evham yapıyorsan git doktora göster derim

ya benim bir kaç aydır üst üste tama bacagımın iç kısmında vajinaya cok yakın sivilce cıkıyordu. sonra tak,p etmeye başladım fark ettim ki adet olmadan hemen önce çıkıyor ay çamaşırım degdikçe canımın acısından aglıcak oluodum neyse patlıyor filan bu aralar yok ama bende doktora gitmeyi düşündüm . bence seninki kistleşmiş ki öyle katı iltahap çıkmış ordan bi doktora görün canim içine sinsin düşünme sürekli geçmiş olsunnn

İyi geceler şuan uyumam gerekirken kafamı bişeye taktım ondan geldim size sormaya,benim vajinamın iç dudağında yaklaşık 10-12 aydır mercimek büyüklüğünde bişey vardı,son iki haftadır acımaya başladı bende doktora gidicem dayanamıyorum dedim ve randevu alamadan o şeyi sıktım ve elime yine o büyüklükte katı bişey geldi şimdi orası söndü ama sanki çok küçük bi iz varmış gibi geliyor yada hassas bölge diye paranoyaklaştımmı bilmiyorum,başına böyle bişey gelen varmı hanımlar doktora gideyimmi ama büyükken gitmedim şimdi bişey yokken gitmelimiyim

ya benim bir kaç aydır üst üste tama bacagımın iç kısmında vajinaya cok yakın sivilce cıkıyordu. sonra tak,p etmeye başladım fark ettim ki adet olmadan hemen önce çıkıyor ay çamaşırım degdikçe canımın acısından aglıcak oluodum neyse patlıyor filan bu aralar yok ama bende doktora gitmeyi düşündüm . bence seninki kistleşmiş ki öyle katı iltahap çıkmış ordan bi doktora görün canim içine sinsin düşünme sürekli geçmiş olsunnn
folikul kisti de olabilir yasadim sik sik da yasarim. 3 defa dr bosaltti 1 defa kstlesen bolge kazindi ama malesef tekrarladi hatta biri gebeligimde olmak uzere. Dr a git gorun ultrasonla bakiyor kimi kimi de elle bakip geciyor. Tehlikeli degil ama hayat kaliteni etkiliyor. Gecmis olsun tek caresi lazer epilasyon.

Benimde şeyimin üstünde hep sivilce çıkıyor şuan bile war sıkamıyorumda çok acıyor niye çıkıyor bilmiyorum sizin anlattığınız gibi mercimek kadar hatta bazen fındık kadar oluyo ama ucu yok sert oluyo:KK42:

Teşekkür ederim canım sanada geçmiş olsun yüzümde olsa hiç umursamıcamda hassas yer işte

Benimde şeyimin üstünde hep sivilce çıkıyor şuan bile war sıkamıyorumda çok acıyor niye çıkıyor bilmiyorum sizin anlattığınız gibi mercimek kadar hatta bazen fındık kadar oluyo ama ucu yok sert oluyo:KK42:
Sende bi git göster istersen canım ben henüz gitmedim küçücük bi iz var dokunduğumda hissediyorum ama gidecek zamanı bulamadım henüz

Arkadaşlar konu dışı ama konu açmayı beceremedim burdan ulaşmak istedim bnm nedden baksan bu Y üç kez olmuştur kalbiö en fazla 3 4 saniye birden vuruyo gibi oluyo döşüm sıkışıyo geciyo geri needen böle oluyo böle olan varmı acabaa.

Back