Başına gelen varmı acil cevap kızlar

HanifeArslan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
33
15
31
25+2 deyim bebek baş aşagıya duruyor doktor rahim ağzın 3.5 ama bebeğin kafası rahim ağzının tam orda diyip riskli buldu oturmam ayağa kalkmam ve iş yapmamı yasakladı baskı yapıp erken doğum riski olur dedi açıkçası baya korkuttu normalde başı yukarda olması gerekir bu süreçte yukarı dönene kadar sadece yatıcaksın dedi. Başına böyle bişey gelen varmı yada bu pozisyonu gerçekten risklimi ve dönermi acaba ?
IMG_3655.jpeg

31.haftama kadar hep baş aşağı durdu ha doğurdum ha doğuracam diye ödüm kopuyordu 31in sonuna doğru pat diye yan döndü 😂 şimdi de tekrar doğum pozisyonu almayacak diye endişeleniyorum korkmayın hiçbir şey olmaz

31.haftama kadar hep baş aşağı durdu ha doğurdum ha doğuracam diye ödüm kopuyordu 31in sonuna doğru pat diye yan döndü 😂 şimdi de tekrar doğum pozisyonu almayacak diye endişeleniyorum korkmayın hiçbir şey olmaz
😀

İlk oğlumda da 31 de erken gelecek diye beklerken gününde doğmuştu ama insan endişe ediyor daha çok küçük olduğu için umarım döner hareket ettikçe bende çıkacakmış gibi hissediyorum 😀
Rabbim zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

😀

İlk oğlumda da 31 de erken gelecek diye beklerken gününde doğmuştu ama insan endişe ediyor daha çok küçük olduğu için umarım döner hareket ettikçe bende çıkacakmış gibi hissediyorum 😀
Rabbim zamanında sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
Baş aşağı dururken ben de öyle hissediyordum şimdi yan dönünce geçti o his😂 bekler gününü merak etmeyin çok yormayın kendinizi

X