bıyıklarımı cok seyrek aldırırım agdayla cünkü sarısınım belli olmuyo bıyıklarım cokta yok zaten görenler bile farkediyo haliyle psikolojıkman kotu oluyorumBıyıklarını ne ile alıyorsunuz? Lazer uygulatıyor musunuz belki ondan leke olmuş olabilir.
İşinin ehli bir doktora gitmenizi öneririm, ilaçları uzun zamandır kullanıyorsanız ve işe yaramadıysa eğer.
aynı aynı benimde öyle bıyıklı gibiyimBaşıma geldi. Hiç bir şey yapmadım, kendiliğinden geçti ama başka yerlerimde çıktı sonra ve hep yazları çıkıyor. Kışa doğru geçiyor. Bıyık gibi duruyorlardı üst dudağımın üstünde sağlı sollu kararma, küt kısa bir bıyık gibi görünüyordu. Utana sıkıla gezdim öyle ortalıkta, napiim yani...
Güneşten koruyucu krem sürmek lazım.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/biyik-bolgesinde-kararma.518002/bıyıklarımı cok seyrek aldırırım agdayla cünkü sarısınım belli olmuyo bıyıklarım cokta yok zaten görenler bile farkediyo haliyle psikolojıkman kotu oluyorum
aynı aynı benimde öyle bıyıklı gibiyimkarardı bıyık gibi duruyo cok canımı sıkıyo ilac kullanıyorum 10 gündür falan hic fark yok zaten 1 ay kullanımlık mıs ama hic fark yok erkenmi acaba etkisi icin
Sir ağdayla aldırdınız mı hiç ? O kararma yapabilir birde güneş lekesi olabilirArkadaslar bundan 2 3 ay önce dudak ustumde bıyık görünümlü kararma oldu cok moralim bozuluyor.Doktora gittim verdigi kremleri kullanıyorum ama bi fark göremedim başına gelen varmı ne yapmak lazım ?
Eğer ağda ile alıyorsanız sıcak ağda karartma yapar.Bıyıklarını ne ile alıyorsunuz? Lazer uygulatıyor musunuz belki ondan leke olmuş olabilir.
İşinin ehli bir doktora gitmenizi öneririm, ilaçları uzun zamandır kullanıyorsanız ve işe yaramadıysa eğer.
Geçen yaz demet akalın yüzündeki güneş lekelerinden sodocrem sayesinde kurtulduğunu açıklamıştı.deneyebilirsinArkadaslar bundan 2 3 ay önce dudak ustumde bıyık görünümlü kararma oldu cok moralim bozuluyor.Doktora gittim verdigi kremleri kullanıyorum ama bi fark göremedim başına gelen varmı ne yapmak lazım ?
ayy insallah yaaBiyiklarini aldiktan sonra gunes kremi surmeden cikma disariya. Kalici birsey degil. Gunesten korursan gecer. Suanlik fondoten ile kapatabilirsin
bıyık almıyorum ki senede 2 kere falan agda yaptırıyorum o kadarEğer ağda ile alıyorsanız sıcak ağda karartma yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?