• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başına gelen var mı?

lra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
1.064
869
73
Arkadaslar bundan 2 3 ay önce dudak ustumde bıyık görünümlü kararma oldu cok moralim bozuluyor.Doktora gittim verdigi kremleri kullanıyorum ama bi fark göremedim başına gelen varmı ne yapmak lazım ?

Bıyıklarını ne ile alıyorsunuz? Lazer uygulatıyor musunuz belki ondan leke olmuş olabilir.
İşinin ehli bir doktora gitmenizi öneririm, ilaçları uzun zamandır kullanıyorsanız ve işe yaramadıysa eğer.

Başıma geldi. Hiç bir şey yapmadım, kendiliğinden geçti ama başka yerlerimde çıktı sonra ve hep yazları çıkıyor. Kışa doğru geçiyor. Bıyık gibi duruyorlardı üst dudağımın üstünde sağlı sollu kararma, küt kısa bir bıyık gibi görünüyordu. Utana sıkıla gezdim öyle ortalıkta, napiim yani...

Güneşten koruyucu krem sürmek lazım.

Bıyıklarını ne ile alıyorsunuz? Lazer uygulatıyor musunuz belki ondan leke olmuş olabilir.
İşinin ehli bir doktora gitmenizi öneririm, ilaçları uzun zamandır kullanıyorsanız ve işe yaramadıysa eğer.
bıyıklarımı cok seyrek aldırırım agdayla cünkü sarısınım belli olmuyo bıyıklarım cokta yok zaten görenler bile farkediyo haliyle psikolojıkman kotu oluyorum :(

Başıma geldi. Hiç bir şey yapmadım, kendiliğinden geçti ama başka yerlerimde çıktı sonra ve hep yazları çıkıyor. Kışa doğru geçiyor. Bıyık gibi duruyorlardı üst dudağımın üstünde sağlı sollu kararma, küt kısa bir bıyık gibi görünüyordu. Utana sıkıla gezdim öyle ortalıkta, napiim yani...

Güneşten koruyucu krem sürmek lazım.
aynı aynı benimde öyle bıyıklı gibiyim :( karardı bıyık gibi duruyo cok canımı sıkıyo ilac kullanıyorum 10 gündür falan hic fark yok zaten 1 ay kullanımlık mıs ama hic fark yok erkenmi acaba etkisi icin

Ağdayla alındığında oluyor bazı ciltlerde Zaman'la geçiyor ama uzun sürüyor ağdadan sonra Güneş'e çıkınca oluyor

Bazısı geçiyor bazısı geçmiyor açıkçası, fondotenle geçici olarak kapat az az sürüp yay, belli zamanda geçmesini bekle başka çaren yok. Eger seneye geçmezse artık kremler vs.

aynı aynı benimde öyle bıyıklı gibiyim :KK43: karardı bıyık gibi duruyo cok canımı sıkıyo ilac kullanıyorum 10 gündür falan hic fark yok zaten 1 ay kullanımlık mıs ama hic fark yok erkenmi acaba etkisi icin

Bana da ilaç vermişti doktor, akşamları sürüp yatıyordum. On gün kadar bi kullandım baktım en ufak bi fark göremedim bıraktım. Ama siz kullanın bakalım bir ay, belki erken medet umuyoruzdur, sabırlı olmak lazım. Benim şimdi yüzümde her yaz alnımda falan çıkıyor, havalar soğuyunca kaybolmaya başlıyor, güneşte ne kadar durursam o kadar çok beliriyor maalesef. Bütün yaz böyleyim. O kadar sıkmayın canınızı ya, onun bıyık olmadığını anlamayacak kadar salak değildir her halde kimse.

Yazin yüz bolgenizdeki tüyleri ağda ile aldırmayın.

Arkadaslar bundan 2 3 ay önce dudak ustumde bıyık görünümlü kararma oldu cok moralim bozuluyor.Doktora gittim verdigi kremleri kullanıyorum ama bi fark göremedim başına gelen varmı ne yapmak lazım ?
Sir ağdayla aldırdınız mı hiç ? O kararma yapabilir birde güneş lekesi olabilir

Biyiklarini aldiktan sonra gunes kremi surmeden cikma disariya. Kalici birsey degil. Gunesten korursan gecer. Suanlik fondoten ile kapatabilirsin

• Beğen
Reactions: lra
Eğer ağda ile alıyorsanız sıcak ağda karartma yapar.

Geçen yaz demet akalın yüzündeki güneş lekelerinden sodocrem sayesinde kurtulduğunu açıklamıştı.deneyebilirsin

• Beğen
Reactions: lra
Back