Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İdrarda çıkan kanda daha net çıkarTestim silik çizgi reglim 6 gün geçti Dr negatif diyo var mı başına gelen yada böyle test çıkıp Dr negatif demesine rağmen hamile olduğunu öğrenen lütfen cevap kızlar görüşleriniz çok önemli benim içinn![]()
15 günüm geçti testlerim hala aynı hatta daha koyu ama kan gene negatif dendiDr neye negatif diyor, kan verdiniz mi
Hala kanın negatif olduğu söyleniyorBenim de öyle oldu. Ve ben doktora gittim dedim idrar testim pozitif çıktı. Evet dedi pozitif. Kan verdim maalesef negatif. Doktora inatla hamileyim dedimİdrar testi verdim zayıf pozitif çıktı ve kese görünmediğinden kimyasal gebelik dedi ve ilaç verdi. Anne hisseder mi bilemem ama ben çok inanmıştım
Sürekli kan vermeye gittim ve 2den 3e 3ten 5e sonra 750
Yani geç döllenmellerde de negatif çıkabiliyor.. Bekleyin derim
![]()
Kanım hiç yükselmiyo sıkıntı orda kafayı yicemBenim başıma geldi böyle silik çıktı ilk başta sonra tam çıktı ama kimyalsal gebelikte sonuçlandı isterseniz iki günde bir tekrar edin
Hep aynı mı kalıyor yoksa düşüyor muKanım hiç yükselmiyo sıkıntı orda kafayı yicem
Hiç pozitif olmadı ki kanım idrarda var sadeceHep aynı mı kalıyor yoksa düşüyor mu
ne yaptınız acaba aynı durumu yaşıyorumHiç pozitif olmadı ki kanım idrarda var sadece
22 günüm geçiyor yarın nasip olursa bi kez daha kan vereceğim hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım haber ederimne yaptınız acaba aynı durumu yaşıyorum
Baska yerde kan verin, laboratuvarda sorun var bence22 günüm geçiyor yarın nasip olursa bi kez daha kan vereceğim hiç bu kadar gecikme yaşamamıştım haber ederim
Peki o arada adet oldunuzmu üstüne gorme falan diyolar yaBenim de öyle oldu. Ve ben doktora gittim dedim idrar testim pozitif çıktı. Evet dedi pozitif. Kan verdim maalesef negatif. Doktora inatla hamileyim dedimİdrar testi verdim zayıf pozitif çıktı ve kese görünmediğinden kimyasal gebelik dedi ve ilaç verdi. Anne hisseder mi bilemem ama ben çok inanmıştım
Sürekli kan vermeye gittim ve 2den 3e 3ten 5e sonra 750
Yani geç döllenmellerde de negatif çıkabiliyor.. Bekleyin derim
![]()
Benimde öyle şu an 7 gün gecikti idrarda görünüyor ama kan negatif. İlk bebegim gec döllenme olmustu bu da öyle biseymi bilmiyorumHiç pozitif olmadı ki kanım idrarda var sadece
İnan kafayı yiyecem artikBenimde öyle şu an 7 gün gecikti idrarda görünüyor ama kan negatif. İlk bebegim gec döllenme olmustu bu da öyle biseymi bilmiyorum