- 23 Ocak 2016
- 33.139
- 49.577
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
Ürtiker. Küçükken tüm vücudumu kaplardı bu şekilde. Geçmiş olsun. Neye alerjiniz olduğunu tespit etmek gerekKızımın kollarında, ellerinde aniden çıkıyor kızarıklıklar sonra kayboluyor korkup acile gittik alerji dedi yarın dermatolojiye randevumuz var başına gelen oldu mu bu şekilde?
Teşekkür ederim yarın randevumuz var geçti mi sizin bu arada?Ürtiker. Küçükken tüm vücudumu kaplardı bu şekilde. Geçmiş olsun. Neye alerjiniz olduğunu tespit etmek gerek
Teşekkür ederim inşallah geçer bizim deÜrtiker demişti bize. İlaç verdi. Geçti. İlaca rağmen geçmezse yatarak tedavi demişti. Geçmiş olsun
Yok yok güneşe bile çıkmadan olduElektrikli ısıtıcıyla çok haşır neşir olduğumda böyle oluyor.
Çocukken sık sık oluyordu. Uzun yıllardır olmadı. Geçen sene battaniye alerji yapmıştı o zaman da böyle olmuştu. Çok nadir oluyor desem daha doğru.Teşekkür ederim yarın randevumuz var geçti mi sizin bu arada?
Yaa size de geçmiş olsun ilk defa böyle bir şey yaşadık intenette araştırınca da bir sürü şey yazınca çok korktumÇocukken sık sık oluyordu. Uzun yıllardır olmadı. Geçen sene battaniye alerji yapmıştı o zaman da böyle olmuştu. Çok nadir oluyor desem daha doğru.
Aminn çok sağolunGeçmişler olsun inşallah.
Allahım acil şifalar versin inşallah arkadaşım.
Acil doktoru randevuya kadar şurup yazdı verdim ama bir değişiklik yokDr değilim ama bende de oldu iki üç kez, kaşıntılı kızarıklık, sonra iz bırakmadan kayboluyordu. Ürtiker demişti bana dr. Kremle geçmişti. Battaniyeden ve tozdan olmuştu.
Çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun. Alerji şakaya gelmez tabi ama korkmayın. Yeni bir şey mi yediniz?Yaa size de geçmiş olsun ilk defa böyle bir şey yaşadık intenette araştırınca da bir sürü şey yazınca çok korktum
Yok hayır antibiyotik kullanmadı bir anda oldu ve aynı şeyleri yedi farklı bir şey de yemedi bizi korkutan da oldu.Değişim birşey yiyip içti mi düşünün birde antibiyotik kullandı mı ?
Yaa bilmiyorum söylemem doğru mu ama kaşıntısı çoksa ben kalmosan isimli kremi kullandım, sürer sürmez geçirdi. Reçetesiz alınıyor mu, çocuklar kullanabilir mi bilmiyorum ama. Dayanamayacak şekilde kaşınıyorsa aklınızda olsun eczaneye sorarsınız. Kaşıntısı fenaydı çünkü. Geçmiş olsunAcil doktoru randevuya kadar şurup yazdı verdim ama bir değişiklik yok
Yok hiç farklı bir şey yemedi zaten o yüzden korktuk farklı bir şey yemeği halde güneşe çıkmadığı halde nasıl böyle oldu diyeÇok teşekkürler size de çok geçmiş olsun. Alerji şakaya gelmez tabi ama korkmayın. Yeni bir şey mi yediniz?
Kaşıntı yok bizde aniden çıkan kızarıklık sonra kayboluyor sonra yine çıkıyor gündüz az bir şey vardı şimdi çoğaldıYaa bilmiyorum söylemem doğru mu ama kaşıntısı çoksa ben kalmosan isimli kremi kullandım, sürer sürmez geçirdi. Reçetesiz alınıyor mu, çocuklar kullanabilir mi bilmiyorum ama. Dayanamayacak şekilde kaşınıyorsa aklınızda olsun eczaneye sorarsınız. Kaşıntısı fenaydı çünkü. Geçmiş olsun
Oğlumda olmuştu farklı birşey tüketmişti ondan diye düşünüyorum hala net değiliz o konnuda ama alerji şurubu kesmişti hemen rahatlamıştıYok hayır antibiyotik kullanmadı bir anda oldu ve aynı şeyleri yedi farklı bir şey de yemedi bizi korkutan da oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?