• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başına böyle birşey gelen var mı?

adaeylem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
82
3
36
Gaziantep
batım 9uydu 11inde test yaptım ve silik çıkmıştı hala adet olmamıştım ve silikde olsa çizgi çıkınca umutlandım açıkçası 12sindede test yaptım yine silik çıktı ama bu sabah tuvaletimden sonra pembe kan geldi birkaç damla ki bu kan ben adet olmadan önce bazen gelirdi şimdi ise hala adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı:(( benim hiçbirzaman gecikme yaşadığımı hatırlamadığım için çok umutlandım ama çakıldım yok yere:(( bugün kan testine gidecektim sabah o iki üç damla kanı görmeseydim:((

tatlım bazen dediğin gibi umutlanıyoruz ne yazıkki benimde başıma öyle bişey geldi ama malesef sonuç negatif eğer adet olmadıysan hala biraz daha bekleyip kan tahilili yaptırmanda fayda var derim ..

batım 9uydu 11inde test yaptım ve silik çıkmıştı hala adet olmamıştım ve silikde olsa çizgi çıkınca umutlandım açıkçası 12sindede test yaptım yine silik çıktı ama bu sabah tuvaletimden sonra pembe kan geldi birkaç damla ki bu kan ben adet olmadan önce bazen gelirdi şimdi ise hala adet olmadım ama test yaptım negatif çıktı:(( benim hiçbirzaman gecikme yaşadığımı hatırlamadığım için çok umutlandım ama çakıldım yok yere:(( bugün kan testine gidecektim sabah o iki üç damla kanı görmeseydim:((

tatlımm bence yerleşme kanamasıdır o.ilk fırsatta kan tahlili yaptırmanı öneririm.bende de aynısı olmuştu.

Canım selam,

Aynı şey bende de oldu..Adetim 3 gün gecikmişti ve ben Pazartesi yapmaktan yanaydım ama eşim cuma yapalım demişti.Cuma günü idrar testi yaptım (yapamadım ya heyecandan) sonra gittim kan testi yaptırdım.kan testinin sonucunu beklerken benim de hafif seninde dediğin gibi pembe bir kanamam geldi..ama sonuc 31,09 idi.hamileydim doktorun dediğine göre..hatta bana bir jel verdi 9 hafta boyunca kullandım o jeli..belki sende de aynı şey olmuş olabilir..

inşallah allah kalbine göre verir..ve güzel haberi duyarsın :)

şu saat oldu herhangi bir belirti yok adete dair bilmiyorum ne olacak sıkıntıdan saçma sapan şeylere ağladım bugün olsaydı bebek harika zamanlama olacaktı olmazsa kısmet diyeceğiz artık

arkadaslar bana yardımcı olurmusunuz normalinde her ayın 7 sinde oluyordum gecen ay 2 gün gecikmlei oldum bu ay ise tam bi hafta gecti hala olmadım test yaptım negatif cıktı adet belirtilerinin hepsini yasıyorum aranızda böyle olan varmı

Back