Başına böyle bir şey gelen var mı???

ysfemrali

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
14
2
1
36
Merhabalar Arkadaşlar üye olmadan önce arada takip ediyordum. Yardimci olur musunuz? Bir oğlum var 26 aylık. 2 kimyasal gebelik geçirdim biri oğlumdan önce bir de ekim ayında. Sat im 26 Aralık. Kimyasal gebelik gecirdigim için yine öyledir belki diye gecikmemden bir hafta sonra kan verdim. 1754 çıktı. 2 gün sonra tekrar verdim 2854 çıktı. Bugün yani 2 gün sonra yine verdim 3667 çıktı dış gebelik falan değil ama kese 4 haftalık göründü ama hesabıma göre 5+5 ve değerlerimin artışı iyi değil. Doktor biraz bekleyelim dedi. Hiç başınıza böyle bir şey geldi mi ya da yakınınızın başına? Çok canım sıkkın.

Evet artış yetersiz olmuş maalesef, en az bir önceki değerin%60ı kadar artmalıydı Allah’tan dış gebelik değilmiş şey şükürler olsun.. Ben kendimi 5 haftalık hamile zannederken betahcg 6 çıktı.. Meğerse geç döllenme olmuş.. Hayırlısı olsun hakkınızda.. Böyle kötü başlangıç yapıp sağlıkla devam edenler de oluyor.. Umarım gönlünüzce olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…