- 30 Aralık 2022
- 416
- 602
- 33
- 30
- Konu Sahibi merlinurse
Çok teşekkür ederim ama sanki fotoğrafta çok belli olmuyorKorkmayın kötü görünmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim ama sanki fotoğrafta çok belli olmuyorKorkmayın kötü görünmüyor
doktoru merak ettim kayseriliyim ben de gidiyorum orada ünlü bir dermatoloğaCiddi misiniz ya Bana uygulayan hekim Kayseri’de bayağı ünlü bir dermatolog çok güvenerek gidip yaptırmıştım.
Sizin henüz çok yeni yapılmış ödem de olabilir ama şu halı gayet güzel ikinci doz abartı olabilir gereksiz benceÇok teşekkür ederim ama sanki fotoğrafta çok belli olmuyor
İnşallah ödemdir ama bence dolgu gibiSizin henüz çok yeni yapılmış ödem de olabilir ama şu halı gayet güzel ikinci doz abartı olabilir gereksiz bence
Düzelmezse doktorun ismini sizinle paylaşacağım. İnşallah benimki o kadar uzun sürmezdoktoru merak ettim kayseriliyim ben de gidiyorum orada ünlü bir dermatoloğa
zamanla eriyor ama benim 2 yılda ancak kayboldu tamamı
Dolgunun markası ve kişiden kişiye değişiyor biz aynı anda aynı markayı iki arkadaş yaptırdıkBir heves yaptırdım beğenmezsem nasılsa eriyor diye düşünmüştüm. Daha önce çene dolgusu yaptırmıştım o da 2 ay bile dayanmamıştı. Şimdi böyle bir şey olunca çok korktum
Dolgu markası juvaderm demişti ama görmedim açıkçası. 15 Gün sonra hem kontrole hemde kalan dolguyu uygulamak için çağırdı ama yurtdışına konferansa gittiği için 29una ertelediler randevuyu. İnşallah bu da çeneme olduğu gibi olur iki aya kalmadan tamamen erir giderDolgunun markası ve kişiden kişiye değişiyor biz aynı anda aynı markayı iki arkadaş yaptırdık
çene dudak burun 2 sene oldu belki daha fazla olmuştur bilmiyorum benim dudağım %60 anca eridi çenem olduğu gibi duruyor burun sırtım duruyor sadece ucu hafif düştü, arkadaşımın bana kıyasla sanki hiç dudak dolgusu yapılmamış gibi şekli bile kalmadı
Juvaderm iyi bir marka umarım sizin dolgular çabuk eriyordur vücudunuz falan kabul etmiyordur ne bileyim ay rahatlatacak bir şey demek istedim anladınız sizDolgu markası juvaderm demişti ama görmedim açıkçası. 15 Gün sonra hem kontrole hemde kalan dolguyu uygulamak için çağırdı ama yurtdışına konferansa gittiği için 29una ertelediler randevuyu. İnşallah bu da çeneme olduğu gibi olur iki aya kalmadan tamamen erir gider
İnşallah ya çok teşekkür ederimJuvaderm iyi bir marka umarım sizin dolgular çabuk eriyordur vücudunuz falan kabul etmiyordur ne bileyim ay rahatlatacak bir şey demek istedim anladınız siz