Başımın belası yağ bezeleri :(

efulim53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2013
352
182
53
Arkadaslar gözümün altında 2-3 tane küçük yağ bezesi var sıkıyorum çıkmıyor. Artık çok rahatsız olmaya başladım. Fotoğraflarda bile gözümün altında küçük küçük belli oluyor Başına gelip de geçirebilen önerisi olan arkadaşlar var mı?

Goz altindaki yag bezeleti kolestronla isaret ediyo diye biliyorum bir doktora giderseniz daha iyi olur sizin icin ayrica benmde sirtimda var o yuzden konuyu takipteyim.

başka şikayetleriniz var mı mesela adet düzensizliği ? et benleri ?

bazı hastalıkların belirtisi ondan soruyorum eğer şikayetleriniz arasında hızla kilo alma ya da verme adet olamama et benleri ya da buna benzer sorunlar olursa mutlaka kadın doğumcuya gidin.

Benimde yüzümde var 3 tane filan bende konuyu takipteyim beyaz beyaz kötü duruyo

Bende vardı banyodan sonra sırkeye pamuk batırıp yavasca deydırınce gecıyormus.bende 2-3 tane vardı ama ben ıynenın ucunu alkolle dezınfekte edıb patlatmısdım sonra yara gıbı oldu sonra da gecdı kalmadı ama bu bence ıyı yontem deyıl

bende de var özellikle yağlı yiyince çıkıyorlar öyle iki üç tane de değil bayağa fazlalar....

bende de var,kolestrolden olduğu söylenir ancak benim normal sınırlarda
kafaya takmadığımdan rahatsız olmuyorum
büyümedikleri takdirde sıkıntı yok

Benim bir arkadaşımda vardı limon dilimleriyle temizliyordu. Bir dene istersen.

Goz altindaki yag bezeleti kolestronla isaret ediyo diye biliyorum bir doktora giderseniz daha iyi olur sizin icin ayrica benmde sirtimda var o yuzden konuyu takipteyim.
BENDE de vardı ince uçlu iğneyle palatıyorsun geçiyor

sirkeyle batırıp bi sure beklemem gerekiyor mu

bazı hastalıkların belirtisi ondan soruyorum eğer şikayetleriniz arasında hızla kilo alma ya da verme adet olamama et benleri ya da buna benzer sorunlar olursa mutlaka kadın doğumcuya gidin.
Ne gibi hastalıklar mesela

Benim sağ gözümün altında önce ufak bir beze halinde çıktı zamanla büyüdü. Cildiyeye gittim kolesterole bağlı dedi. Göz kapağında olsa yakabilirdik ama burada olmaz iz kalır dedi. Epey bir süre vazgeçtim dursun orada dedim ama gün geçtikçe büyüdü ve rahatsızlık duymaya başladım. 2-3 farklı cildiyeye daha gittim ama sonuç alamadım en son beni plastik cerrahiye yönlendirdiler. Gittim ve lokal anestesi ile 20 dakikalık bir operasyon sonuç kurtuldum. Kolesterolünüzü bir ölçtürün derim.

Dışarı ciktigimda ilk isim bu olacak çok korkmaya başladım

Dışarı ciktigimda ilk isim bu olacak çok korkmaya başladım

İhmal etmeyin, ben epeyce beklemişim nasılsa duruyor bana bir zararı yok diye ama ameliyatı lokal anesteziyle olduğum için konuşmaları duyuyordum ve doktorun hemşireye yüz kaslarına kadar inmiş ben yüzeysel sanıyordum dediğini duydum. Bunları sizi korkutmak için söylemiyorum o bezenin orada olmasının sağlık açısından bir zararı yok kolesterolü normal değerde tuttuktan sonra ama büyüme yapıyor.

beyaz minik noktalardan mı bahsediyorsun yoksa nohut mercimek vs kadar büyük şeylerden mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…