Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır yok da konuyla ne alakası var onu çözemedim ?başka şikayetleriniz var mı mesela adet düzensizliği ? et benleri ?
Bende vardı banyodan sonra sırkeye pamuk batırıp yavasca deydırınce gecıyormus.bende 2-3 tane vardı ama ben ıynenın ucunu alkolle dezınfekte edıb patlatmısdım sonra yara gıbı oldu sonra da gecdı kalmadı ama bu bence ıyı yontem deyılArkadaslar gözümün altında 2-3 tane küçük yağ bezesi var sıkıyorum çıkmıyor. Artık çok rahatsız olmaya başladım. Fotoğraflarda bile gözümün altında küçük küçük belli oluyor Başına gelip de geçirebilen önerisi olan arkadaşlar var mı?
BENDE de vardı ince uçlu iğneyle palatıyorsun geçiyorGoz altindaki yag bezeleti kolestronla isaret ediyo diye biliyorum bir doktora giderseniz daha iyi olur sizin icin ayrica benmde sirtimda var o yuzden konuyu takipteyim.
Kolesterolünüzü ölctürdünüz mü peki?bende de var,kolestrolden olduğu söylenir ancak benim normal sınırlarda
kafaya takmadığımdan rahatsız olmuyorum
büyümedikleri takdirde sıkıntı yok
Denedim onu olmuyo kaniyo yara oluyo sonra da kopuyor o beyaz şey hala orda kalıyoBENDE de vardı ince uçlu iğneyle palatıyorsun geçiyor
Limon dilimlerini yüzüne mi sürüyordu bekletme falan var miBenim bir arkadaşımda vardı limon dilimleriyle temizliyordu. Bir dene istersen.
sirkeyle batırıp bi sure beklemem gerekiyor muBende vardı banyodan sonra sırkeye pamuk batırıp yavasca deydırınce gecıyormus.bende 2-3 tane vardı ama ben ıynenın ucunu alkolle dezınfekte edıb patlatmısdım sonra yara gıbı oldu sonra da gecdı kalmadı ama bu bence ıyı yontem deyıl
Ne gibi hastalıklar meselabazı hastalıkların belirtisi ondan soruyorum eğer şikayetleriniz arasında hızla kilo alma ya da verme adet olamama et benleri ya da buna benzer sorunlar olursa mutlaka kadın doğumcuya gidin.
Dışarı ciktigimda ilk isim bu olacak çok korkmaya başladımBenim sağ gözümün altında önce ufak bir beze halinde çıktı zamanla büyüdü. Cildiyeye gittim kolesterole bağlı dedi. Göz kapağında olsa yakabilirdik ama burada olmaz iz kalır dedi. Epey bir süre vazgeçtim dursun orada dedim ama gün geçtikçe büyüdü ve rahatsızlık duymaya başladım. 2-3 farklı cildiyeye daha gittim ama sonuç alamadım en son beni plastik cerrahiye yönlendirdiler. Gittim ve lokal anestesi ile 20 dakikalık bir operasyon sonuç kurtuldum. Kolesterolünüzü bir ölçtürün derim.
Dışarı ciktigimda ilk isim bu olacak çok korkmaya başladım