Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ayaklarım aşırı derecede terliyor. Onun dışında ne bir koku ne bir şey var. Olası mantar için ilaçlar kullandım ama hiç faydasını görmedim. Bir çözümü olan var mı bunun için???
Kızlar ayaklarım aşırı derecede terliyor. Onun dışında ne bir koku ne bir şey var. Olası mantar için ilaçlar kullandım ama hiç faydasını görmedim. Bir çözümü olan var mı bunun için???
Benim de terler bu yüzden öyle açık ayakkabı daha doğrusu çorapsız bir şey giyemem. Koku yok bende de ama benim ellerim de çok terler ben çözüm bulamadım
bendede bu sorum var çorapla babette giyilmiyo artık öyle yda böyle giyiyorum ama ayaklarım ellerim çok terliyo koku yapmıyo desem yalan olur şimdi spreyler var onlardan kullanıyorum bende
bendede bu sorum var çorapla babette giyilmiyo artık öyle yda böyle giyiyorum ama ayaklarım ellerim çok terliyo koku yapmıyo desem yalan olur şimdi spreyler var onlardan kullanıyorum bende
Çıplak ayak terleyince kokması normal aslında benim de öyle olunca kokuyor ama çorap olduğu zaman 5 gün yıkamasam ve aynı çorabı giysem kokmaz Terlemesi sorun değil de açık ayakkabıda ayaklarım kayıyor onu napıcaz
Valla doktora gidicem en sonunda... Çok lanet bir şey yahu babet falan hak getire rüyamda görürüm ancak Çorap giyince de sürekli ıslak bir çorap görüntüsü... doktor ne diyecek bakalım inşallah vardır kalıcı bir çözümü...