• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basimdan bu dertler gitmeyecek mi ? gül hastaligi cikti simdi :(

yaklaşık 6 yıldır rosa hastasıyım başlangıcı minik sivilce şeklindeydi, daha sonra yanlış tedavi sonucu iyice yayıldı üniversite- kpss-evlilik -şark- stres -gebelik - düşük- gebelik-dooğum falan derken benimde ihmalim ile şu an tüm yüzümde :(((

dikkatte almayabilirsin ama yazmadan edemeyeceğim

kortizonlu krem kullanma netten araştır sebeplerini
- sağlam ve bu konuda uzman bir doktor bul
baharatlı acı ve mayalanmış gıdalardan uzak sur
mutlaka 50 faktor üzeri güneş kremi kullan
pelling ve sabun kullanma
baazı markaların bu hastalık için çıkardığı seriler var onları kullanabilirsin
sıcak su ile duş yapma

daha yazardım ama 6 aylık kızım izin vermedi aklına takılan birşey olursa sor

Canım benim, yazacaklarımı yazmışsın, ne güzel. Ben de gül hastasıyım. En iyi tedavi, yeme içmeye dikkat etmek. Buna dikkat edilirse geçiyor. Bana da doktor kortizonlu krem kullanmamamı söylemişti. Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda düzelir.

Canım benim, yazacaklarımı yazmışsın, ne güzel. Ben de gül hastasıyım. En iyi tedavi, yeme içmeye dikkat etmek. Buna dikkat edilirse geçiyor. Bana da doktor kortizonlu krem kullanmamamı söylemişti. Konu sahibi arkadaşa geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda düzelir.

kuzumu uyuttum:)))

kortizonlu krem geçirir gibi oluyor hevesleniyorsun ama kremi bırakınca misli ile geri geliyor ben allah izin verirse emzirmeyi bırakınca roactan kullanmayı planlıyorum o geçiriyormuş ???

birde daha önce araştırmıştım candan uslu diye bir doktor var bitkisel falan diyorlar sen duydun mu hiç??

kuzumu uyuttum:)))

kortizonlu krem geçirir gibi oluyor hevesleniyorsun ama kremi bırakınca misli ile geri geliyor ben allah izin verirse emzirmeyi bırakınca roactan kullanmayı planlıyorum o geçiriyormuş ???

birde daha önce araştırmıştım candan uslu diye bir doktor var bitkisel falan diyorlar sen duydun mu hiç??

Ay canım, uyusun da büyüsün maşallah:emir_bebek: Canım roaccutanın da çok zararı varmış, ben cesaret edemedim. Bir önceki mesajında yazdığın o bazı markaların ürünlerini kullandım ama hiç faydalarını göremedim. Ben sadece yüzümü yağlandırmayan güneş kremi kullanıyorum yaz kış. Yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum, faydasını da görüyorum. Kavrulmuş kuru yemiş, baharatlı yiyecekler, hazır meyve suları, kola vb şeyler yiyip içtiğim zaman benim surat af edersin ciğer gibi oluyor. Yani karaciğeri ısındıracak gıdalardan uzak durmak, soğutan gıdalarla(hoşaf, ayran, yoğurt, elma, erik vb) dost olmak lazım.

Geçmiş olsun.
Ben de stresten ötürü olmuştum, 20 günde geçti gitti.
Bu kadar kafaya takacak bir hastalık değil sıkmayın canınızı.

Son düzenleme:
Gül Hastalığı

(canım nette bu yazıyı buldum ama dr yine danış istersen yanlış yönlendirmek istemem sadece sana kalmış bişey denemek yada denememek yardımcı olmak istedim)

Kemal bey, dün çok sevdiğim bir arkadaşım aradı. Karbonatlı su mucizesinden ona da söz etmiştim. Yüzünde yıllardır hiç geçmeyen sivilceye benzer kızarıklıklar vardı; gül hastalığıymış adı.... 1 ay hiç aksatmadan karbonatlı suyu kullanmış. Dün aradı, 3 gündür yüzünde hiç kızarıklık kalmadığını, bu dönemde herhangi bir antibiyotik kullanmadığını da söyledi. Çok sevindim, karbonatlı su ile bir mucize haberi daha :) Arkadaşım adına çok teşekkür ederim.

merhaba bende dün bu hastalığım olduğunu öğrendim 5 aylık bi bebeğim var emzirdiğim için sadece krem verdi doktor.. aynı zamanda zonada çıkardım yaklaşık 1 hafta kadar önce.. iki hastalıkta aynı çok zor geöiyor.. ancak gül hastalığım için yanlış teşhis ve yanlıs tedavi sonucu epey ilerledi şimdide yüzüme geçecek sanırım ( ilk gittiğim doktor mantar sandı ve mantar ilaçları verdi epeyy bide eczacıdan ilaç hazırlattı ben onları kullandıkça daha fena oldum haliyle) 2.gittiğim doktor madalyon olmussun sen dedi.. (ilk gittiğim doktor aldığı para haram zıkkım olsun ayrıca emziriyorum dememe rağmen verilmemesi gereken ilaçları vermiş bana) şimdi yüzüme yayılmaya başladı en önemlisi çok kaşınıyor..okadar çok kaşınıyorki napıcamı bilemiyorum..sırtımda zona var yatamıyorum çok acı veriyor..yüzüsütüde yatamıyorum aşırı kaşınıyor bişey deyse bişi olsa..napıcamı şaşırmıs durumdayım :( bu gül hastalığı nı geçiren bitkisel sabun *krem * ot ne bilim..şifalı su vs yokmu acaba?? acıya dayanıyor insan bi şekilde ama kaşıntıya hiç dayanamıyorum :(

Gül Hastalığı

(canım nette bu yazıyı buldum ama dr yine danış istersen yanlış yönlendirmek istemem sadece sana kalmış bişey denemek yada denememek yardımcı olmak istedim)

Kemal bey, dün çok sevdiğim bir arkadaşım aradı. Karbonatlı su mucizesinden ona da söz etmiştim. Yüzünde yıllardır hiç geçmeyen sivilceye benzer kızarıklıklar vardı; gül hastalığıymış adı.... 1 ay hiç aksatmadan karbonatlı suyu kullanmış. Dün aradı, 3 gündür yüzünde hiç kızarıklık kalmadığını, bu dönemde herhangi bir antibiyotik kullanmadığını da söyledi. Çok sevindim, karbonatlı su ile bir mucize haberi daha :) Arkadaşım adına çok teşekkür ederim.
bu karbonatlı suyu içecekmiyiz ? yoksa sürülcekmi?

Tatlımm moralini yüksek tut, kendini bırakırsan olmaz

Gül Hastalığı Bitkisel Tedavisi:

Prof. Dr. Ahmet Maranki Karaciğer temizliği ve cilt problemleri icin
kırmızı pancar kürünü tavsiye ediyor.
Karaciğer rahatsızlıkları, saç dökülmeleri, cilt problemleri,
Sedef hastalığı, Vitiligo (ala) hastalığı, egzama, kurdeşen (ürtiker),
gül hastalığı gibi hastalıkların giderilmesi için karaciğerin temizlenmesi
gerekir.
Karaciğerin temizlenmesi için
kırmızı pancar kürünün uygulanması gereklidir.

Kırmızı pancar kürü:

Önceden iyice temizlenmiş 250 gram kırmızı pancarı
dörde bölerek 1 litre kaynar suda 3 dakika kaynatın.
Demlendikten sonra elde ettiğiniz pancar suyunu
Sabah, akşam ve gece yatmadan önce olmak üzere günde
3 kez aç karnına için.Bu uygulamaya 3 hafta devam edin.

zonada olmasaydım bunu denerdim..şimdi bi hatsalığı iyi edecez diye diğerini daha fena yapmak bvar bide.. ben zaten artık 2 hastalığım için kortizona geçmiş bulunnmkatayım

Back