başıma gelenler...

sipesyal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
81
24
28
34
Ankara
herkese merhaba
Aralık son hafta, gelmesi gereken adetim gecikince hamile olduğumu anladım. Hiç beklemiyodum desem yalan olmaz.
Çok zor günler beni bekliyor napacağım diye diye başladı ben de stres
İşyeri zaten yeterince stresli bir ortam. tek kelimeyle berbat. iki çocuk biri 3 biri 6 yaşında (Rabbim bağışlarsa)
tüm bunlar birleşince yaklaşık on sene önce tedavi olduğum hastalığım nüksetti. stres kaynaklı olduğu söylendi ebe hemşirem tarafından. ilk defa böyle bir şey duydum.
hemoroid problemim yeniden tekrarladı ve deyim yerindeyse anamdan emdiğim burnumdan geldi.
acillik oldum. o kadar fena haldeydim. sanki binlerce cam parçasının üstüne oturtmuşlar omuzlarımdan bastırıyorlar böyle bir his.
acildeki doktor asistanıyla -hangi ilaçları kullanabileceğimi kadın doğumcuya sordurttu. on sefer gitti geldi asistan. fakat hiç bir ilaç kullanamayacağımı sadece sıcak oturma banyosu yapabileceğimi söyledi.
eve geldim yarım saatte bir denileni yaptım. fakat ne fayda. toz şeklinde ilaçlar oluyor. tedavi olurken kullanmıştım. oturma banyosunda kullanılan ilaçlardan. onu bile vermediler.
ve ben üç gün sonra kürtaj olmak zorunda kaldım.
kadın doğumcuma bunun başka bir şekilde kürtaj olmadan nasıl tedavi edilebileceğini sorduk. ilaç almadan tedavinin olamayacağını söyledi. kullanabileceğim ilaçların da plasentaya zarar verebileceğini söyledi.
ben şu anda kahrolmuş vaziyette öylesine günümü bitiriyorum tabiri caizse
hiç bi şeyden keyif almıyorum
keşke demekten bitap düşmüş durumdayım
sizlerle paylaşmak istedim
Allah kimsenin başına böyle bir dert vermesin
ama ben tekrar çocuk sahibi olmak istiyorum
Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah sağlık içinde

canım çok geçmiş olsun öncelikle. hemoraitiniz içinde ameliyat olabilirsiniz.

canım çok geçmiş olsun öncelikle. hemoraitiniz içinde ameliyat olabilirsiniz.

o kadar görüntüleme olmuş. Sadece siz yazmışsınız çok teşekkür ederim
2005te ameliyat olmuştum. Ankarada bu konuda çok tanına bir doktora. boğma yöntemiyle tedavi etmişti. fissürler için de ayrı tedavi uyguladı.
tekrar ameliyata cesaret edemedim. hastalık nüksettikçe devamlı ameliyat gerektirirse diye çok kaygılandım. Hamileliğimde acilllik olduğum gün doktor tarafından bahsedilen ama kullanılması önerilmeyen ilacı kullandım. 60 kapsülün hepsini bitirdim. Şu anda çok iyiyim çok şükür rabbime.
Fakat ben gene de hamile kalmadan önce doktora gözükeceğim
inşallah bir daha tekrarlamaz
Tekrar teşekkürler
Demek başına böyle bi şey gelen bi tek ben varım
Sağlıcakla kalın

inşallah bir daha ameliyat vb. şeyler olmassınız. tekrardan geçmiş olsun.

eğer hala kürtaj olmadıysan bebeğin seninleyse sakın olma.

hemoroidi ilaçsız ameliyatsız geçirmenin tek yolunu biliyorum..

patlıcan suyu.

ama onun bir tarifi var ona göre yapman lazım birde yaparkenki püf noktaları var.

eğer ihtiyacın olursa özelden ulaş yardımcı olayım tatlım.

inş bebişini aldırmamışsındır sırf bu yüzden :'(

Cok zor bi durum bi tarafta kendi canin bi tarafta yavrunun, Allah yardimcin olsun. Insallah tedavi olduktan
sonra tekrar hamile kalirsin insallah.

çok geçmiş olsun..tabiki çok zor bir durum ama sen sağlıklı olduktan sonra tekrar hamile kalırsın zaten...kuşburnu marmelatı hemoroide inanılmaz iyi geliyor.bol bol yemeni tavsiye ederim...tekrar ama bu sefer sağlıkla huzurla mutlulukla gebe kalman dileğiyle canım

Geçmiş olsun. Allah ömürülüsünden yeniden nasip etsin inşallah. İbrahim Saraçoğlu hemoroid için çoban çantasını önermişti...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İyi dilekleriniz için çok çok teşekkürler. Allah razı olsun. Sizleri tanımıyorum ama sizleri kendime çok yakın hissettim. Verdiğiniz cevaplarla.
bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.
O an gözüm hiç bir şeyi görmedi. Onun günahı bana yazıldı. Allah katında.
Patlıcan suyu kürünü biliyorum canım ama ansızın başıma geldi bu durum.
Çarşamba günü hamile kaldığımı öğrendim.
Cuma günü öğleden sonra hafif sızlama şeklinde başladı
Aynı günün akşamı sızıdan acıdan evde kendimi bi koltuktan bi koltuğa atar vaziyetteydim
yere kapaklanıp kaplumbağa gibi durdum gene aynı günün gecesi. gram uyku uyumadan
4 gün evimde yemek pişmedi. Çocuklar perperişan oldu.
Neyse anlatıp da tekrar can sıkıntısın yaşatmaktansa Allaha sığınıp hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasip etmesini istemekten başka çarem yok
Kuşburnu marmeladını tüketiyorum. Şu anda gayet iyiyim. korunma sürem bitince öncelikle doktora gidip danışıp tekrarlamaması için önlemimi alacağım. Hayırlısıyla herşey yoluna girecek inşallah. Hepinizi tekrar tekrar teşkkür ederim. Sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…