Saç Rengi ve Saç Boyama başıma gelenler...

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
kızlar uzun zamandır ulaşmak istediğim fakat hep hüsranla sonuçlanmış platin sarı saçlar için bugün yine bir kez daha saçlarımın canına okuttum ve sonuç yine hüsran..ama bu kez çıkardım sesimi çünkü başta açık açık konuşmuştum o kuaför müsvettesiyle..saçındaki sarıyı beğendiğimi aynı saçı bana bir kerede yapıp yapamayacağını üstüne basa basa sormuştum..ukala ukala sen yarın şu saatte burda ol deyip kendinden emin bir halde lafı ağzıma tıkmıştı..evet bugün dediği saatte ordaydım..tam 6 saat benimle uğraştı ama sonuçta saçlarımı kurutunca birde baktımki şakşuka tarık mengüçün dişi versiyonu olup çıkıvermişim.ön kahkül kısımlarım dipler bildiğiniz beyaz gerisi civciv sarısı.arakalar turunculu sarılı kaveli..6-7 çeşit renk var kafamda deliye döndüm ve salon kladını çizgimdern çıkıp dedim ki allah aşkına ilk kez mi yaptınız paketleme işini bu nasıl bir röfle..neymiş efendim onun suçu yokmuşmuş saçım açılmıyormuş gelde ifrit olma.bende saçımın beyaza çalan kısmını tutup hanımefendi bu saç başkasına mı ait burası nasıl açılmış diye çıkıştım.yapamayacaksın madem iddialı konuşmayacaksın yok yaparımda kesin olurda benim dip rengimde seninki gibi de vs vs..lafta hepsi bilmiş icraate gelince bi .. becerdiklri yok.gördü kendi hatasını normalde 130 gibi bi meblaya anlaşmıştık saçın içine edince diyorki senden beş kuruş almıycam ama hakkımıda haram zıkkım ediyorum kaç saat seninle uğraştım..dedimki valla değil ki para almak üste birde saçımı mahfettiğin için para vermen gerekir o kadar yıprandı kaşlarımı bile açtırdım uygun olsun diye..velhasıl beş para vermeden çıktım bizi iyice enayi yerine koymalarından bıktım artık.dediğimi yapamayınca asla vermiycem paralarını ya yapamayız desinler yada hakkıyla yapsınlar denek değiliz biz.işte şimdide bi iki hafta insan içine çıkmadan geçirip sonra kahve boyatmayı düşünüyorum tabi boyatacak saç bulursam...

adet dönemindemsiniz? çünkü o dönemde saç rengi dediğiniz gibi oluyormuş vücut ısısndan dolayı
çok üzüldüm saçınıza bu arada
hem suçlu hem güçlü çıkmış o kadında :26:

lafa asla bakmayacaksın, kuaförlerin %99 u kuaför değil umut taciri . . . icraatlarına bakıp örnekle tavsiyeyle uygulayacak isimle gidilecek kuaföre . . . ki oldukça iddialı bir renk için sadece lafla işlem yaptırmanız büyük cesaret olmuş . moralinizi bozmayın çok güzel kürlerle saçınızı eski sağlığına kavuşturabilirsiniz isterseniz ardından da kuaför gibi bir kuaföre gidersiniz . geçmiş olsun .

öncelikle geçmiş olsun cnm... ve evet haklısın iyi yapmışsın valla ses çıkarmadıkça hem haketmedikleri paraları alıyolar hem de insanı şebeğe çeviriyolar. bazen dönüşüde olmuyo gözünde yaş elinde saç kalıyosun öylece... bi saç kolay uzamıyo ve boyalı saçın uzaması çok daha zor . biraz işlerinin ciddiyetine varsınlar
Tabii bu işlerini iyi yapmayanlar için geçerli şahsen çok iyi bi kuaförümüz var arkadaşımın ve annemin siyah saçlarını karamel yaptı saçta ne bi kırık ne bi yanma... böylelerde var işte . biraz örnek alsınlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…