Saç Rengi ve Saç Boyama Başıma gelen yaralar :( lütfen yardımcı olun

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
31
118
Ankara
Dün saçlarımı boyattım . Boyattığım yer Ankaradaki en ünlü kuaförlerden biri . diplerim krem açıcı ile açılıp boyandıktan sonra boyanın kurumasını beklerken inanılmaz yanma batma hissettim yerimde duramayacak kadar şiddetli bir yanma oldu . Yıkanıp fönlendikten sonra gece farkettim ki enseme yakın bir yerde bir yara oluşmuş . Biraz uğraştım koparttım kanadı. Bu sabah baktığımda ise yaraların yayıldığını gördüm . Şimdiyse en az 7-8 yerde yaralarım var:s çok uğraştığım kopardığımdan mı oldu bilmiyorum .
Çok korkuyorum ya saç kıran olursam dökülürse saçlarım

boyadan saç kıran olmaz,olsa olsa tahriş olmuştur saç derin..bepanten sürebilirsin,
mümkünse koparma yani..

Ay alemsin. Ne saç kıranı. Saç kıranda yara olmaz. Yer yer açılır saçların, dökülme olur.

Senin kafa derin açılma nedeniyle tahriş olmuş. O yüzden o tahriş olan kısımlar kabuklanmış. Bende de olmuştu. Bir iki güne geçer, merak etme.

saçlarımı ilk açtırdığımda bende de olmuştu. hatta yaparken belliydi zaten inanılmaz yanıyordu dipleri. sonra eve bi geldim saç derimde baloncuklar var resmen su toplamıştı. dokununca patlıyodu falan kabus gibiydi. sonra onlar yara oldu zaten, sonra da geçti hiçbir şey kalmadı. tahriş olmuş denildiği gibi, kanatıp koparma. :) geçer 3-4 güne.

Bi dahaki sefere saclarini açtirmadan önce yagli saclarla ve alerji hapi içerek git. Ne dipleri tahris olur, ne yara olur ne suluklanma.
Bendede olmustu. Saç derisi hassas olunca olur boyle. Bide kuaförün kullandigi açicinin kaliteli olmasida önemli tabi.

Bendede dugunumden 1 hafta once olmustu. Platin rofle yapildi cok acilmisti sacim. Yaparkende cok yandi zaten aglamistim belliydi bole bisey olcagi. Doktora gitmistim. Ketoral sampuan ve nidazol damla vermisti 4 gunde gecirdi doktora gitmesem gecmiyordu iyce cogaliodu cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…