• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basıma bela olan diş cekimiiii

demetksn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1
0
36
İstanbul
mrn doktor hn 4 gun once dıs cektırdım fakat ne agrısı ne sancısı bıttı ılk ıkı gun rahat gectı fakat son ıkı gundur ılkonce agızda bı kokuyla basladı daha sonra cok agrı etrafı cok hassa dılım dahı deyse agrı zonklama baslıyor yukutsam bıle sızım sızım sızlıyor ve dılım ıstemedende olsa bazen deydıgınde ıcınde sankı bı parca var kök unuttugunu bıle dusunuyorum bu agrıları ona baglıyorum acaba ıcerdı kökmu unutuldu cekılen sınırlerı olen dıs neden bu kadar agrı yapsın anlayamadım cekılen dısın etrafı beyaz ucak gıbı yara ne yapsam bılemedım tekrar doktora gıtmelımıyım yoksa beklemelımıyım cevremdekıler bekle gecer kan pıhtılasmıssa eger koku ve kemıklesme yapar dıyolar ne yapıcgmı bılemıyorum suan lutfen acıl cvp beklıyorum sızden sımdıden cok tesekkurler

Canım merhaba konunu görünce cevap yazmadan geçemedim. Ben de çekim sonrası aynı sorunları yaşadım. Tekrar dr uma gittiğimde çekim yapılan bölgeye pansuman yaptı. Sonrasında rahatladım. O bölgede iltihap oluşmuş demişti. Sen de tekrardan doktorunla görüş istersen. Geçmiş olsun...

Back