Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ya kızlar doktor yeni beslenme planı verdi bebişime bu arada 7.5 aylık oldu demir iki gündür uygulamaya çalışıyorum ama dün zorla fln yedirdim ama bugün iyice düştü yemesi ya ne kahvaltı yedi ne öğle yemeği özellikle bişi vermedim kahvaltı yemedi öğlene süper bi çorba yaptım etli fln sebzeli mis gibi yemedi çocuk yaa birde sanki boğazını sıkmışsın gibi bi ağladı tıkandı ağlamaktan içim gitti o ağladı ben ağladım sinirden resmen başım ağrıdı aç yaa sabahtan beri ağzına bişi girmedi ama yemek istemiyor delircem ne yapayım yaaa şaşırdım kaldım sabah kahvaltı ver dedi doktor ben kahvaltı maması veriyordum değiştirdim yemedi şimdi çorbayı bile yemiyor ve yesin tek diye süzgüden geçirdim hiç pütürü yok yanee ama kaşık gördümü ağzını kilit yapıp ağlamaya başlıyor yaa offfff ne yapayım yaaa mafoldumben
ayy kimse bana cvp vermio ya herkesin bebişi yiyiyo sanırım bnmki niye bööle yapıo yaa dibe vurdum şuan :sinifsinif:
bu kadar sitres yapma bebekte sende gerilmişsin birez rahatlayın ikinizde nasıl olsa acıkcak özgür bırak meyve suyu falan ver ama biraz ara ver oda rahatlasın belki keyfi yok biyeri agrıyodur keyifli hale getır üzme kendini de
yemesin boşver ya arada oluyor öyle sıkma canını nasıl olsa emiyor aç kalmaz benim oğlumda 7 aylık işim olduğunda oğlumla ilgilenemediğimde sadce emiyor birşey yediremediğim için sonra içime sıkıntı oluyo..ama şükür kilosu iyi.
belkide dis cikariyordur bazi bebekler dis cikarirken istahsiz ve huysuz olabiliyorlarmis,dislerini bi kontrol et ,sertlik feln varmi die,