• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başim yaniyor!!? Ne yapsam olmadi?

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Çok uzun sureler uykusuz kaliyorum dun sadece 3-4, saat uyudum ve zorla uyudum. Telefonu bırakıyorum dusuncelere dalıyorum
Stres yapiyorum gelecek hakkinda. Sonra telefonu aliyorum biseyler arastirirken uyuyamiyorum. Beynim acayip yoruldu ama uyuyamiyorum.
Kediotu cayi yapiyorum olmuyor.
Sari kantoron yapıyorum işe yaramiyor.
Napicam ben hanimlar ya :(
Uykumu almis olmak istiyorum bende uykuyu sevmek istiyorum.
Ama uyudugumda sanki biseylerden eksik kalacagim gibi geliyor, huzursuzluktan uyuyamiyom.

Bir dönem ben böyleydim, Allah'ım sanki bişeyler kaçacak. Sonra iki gün uyumadım tuttum kendimi,Derken düzeldi. Hatta takıldığım şeyleri başkası ile paylaşıp biraz daha rahatlamıştm o dönem....

Ben de uyusam, uyusam, uyusam :KK53:
Cok stresli zamanlarinda misin?
Yuruyus yap bolca,yor kendini.Ilik bi dus al yatmadan once.Koyunlari say.:uykucu:

]
Bir dönem ben böyleydim, Allah'ım sanki bişeyler kaçacak. Sonra iki gün uyumadım tuttum kendimi,Derken düzeldi. Hatta takıldığım şeyleri başkası ile paylaşıp biraz daha rahatlamıştm o dönem....

Ben onu da denedim, bibiki gün uyumadim ertesi gun erkenden uyurum diye.. 1-2 civari uyudum. Sonra yine başa döndüm. Uykuya karşı bi direncim var. Anlayamiyorum.

]

Ben onu da denedim, bibiki gün uyumadim ertesi gun erkenden uyurum diye.. 1-2 civari uyudum. Sonra yine başa döndüm. Uykuya karşı bi direncim var. Anlayamiyorum.

Kitap okusanız? Çok iyi gelicektir hem kafanız dağılır hem uyku moduna daha kolay geçersiniz

Passiflora denemediyseniz onu deneyin, bir kapak içerseniz uyku getiriyor. Bitkisel bir şuruptur, belki faydasını görürsünüz biraz rahatlatır. Göremezseniz ruh sağlığı bölümüne başvurmanızı tavsiye ederim, geçmiş olsun.

Gün içinde bedensel aktivitelere yer verin, en azından bir saat yürümek bile işe yarar. Havalar güzel, açık havada yaparsan daha çok faydasını görürsün.

Passiflora denemediyseniz onu deneyin, bir kapak içerseniz uyku getiriyor. Bitkisel bir şuruptur, belki faydasını görürsünüz biraz rahatlatır. Göremezseniz ruh sağlığı bölümüne başvurmanızı tavsiye ederim, geçmiş olsun.
Teşekkür ederim :) hemen alicam uykuya aşırı ihtiyacim var zombi gibiyim :D

Yeni mi ortaya çıktı uykusuzluk durumu genel haliniz mi böyle? Daha önce başka bir üyeye de yazmıştım. Telefonu kapatıp, kitap okumak yerine boyama, sudoku, örgü gibi tekdüze şeylere odaklanmak yardımcı olabilir.

Yeni mi ortaya çıktı uykusuzluk durumu genel haliniz mi böyle? Daha önce başka bir üyeye de yazmıştım. Telefonu kapatıp, kitap okumak yerine boyama, sudoku, örgü gibi tekdüze şeylere odaklanmak yardımcı olabilir.
Oncedem beri vardi ama bu derece artmamisti. Genelde bigun gec yatarsam bi gun erken yatardim. Ya da sabah erken uyandiysam erken uyurdum geceleri.
Ama suan oyle degil. Benimki sanki biseyler kacıyo, ben eksik kaliyom gibi. Netten sürekli yeni seylee dinliyorum kitap bakiyorum ama yine dolu bi aktivitem yok yani.

Bende de bir süredir uyku deyince, uykuya dalma sürecini düşündükçe gelen panik atağım vardı, alt yapısında da sanırım sizin gibi çok düşünme endişesi vardı
En huzurlu yerleri düşünmeye çalışıyodum o zaman bile konu uykuya gelince darlanıyordum. Uykumu hiç alamazdım, uyku düzenim hiç yoktu.
Öncelikle buna sebep olan durumu çözmeye çalışın

Back