başım terliyor,ateş basıyor ve hala adet olmadım

dilemma123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
217
69
13
34
bugün 35 gün oldu.inanılmaz bir terleme ve sıcaklık hissi var üzerimde.sebebi ne olabilir?

Sizin nezlinde tüm hanımlara sesleniyorum gecikme vücudumuzun verdiği çok önemli bir durumun belirtisidir . Her kadın adet görmeye başladıktan sonra düzenli olarak ben 6 ayda bir öneriyorum rutin genel bir kontrolden geçmeli . Vücudumuzu hormonlarımız yönetiyor ve hormonlarımız adetimiz üzerinde çok etkilidir hafife almayın . Adet gecikmesinin hamilelik dışında hiç iyi bir şeyin habercisi olmadığını bilin.
Sizin adet gecikmeniz şimdilik normal tarihler arasında denebilir çünkü ortalama adet döngüsü verilirken 35 gün üst sınırdır uzmanlar 7 güne kadar olan gecikmeleri normal kabul ediyor ona göre kritiğini siz yapın

Benimde 25 gun gecikti tsh degerim 5 ve 4 lerde die gecikme yapiormus gecen ay baktirmistm bu ayda 25 gun gecikti smdi dogum kontrol hapina baslicam gelsin de ztn gelsin die tarlusal kullaniorm. Bakalim nolck gelmedi gelmedi bnmde terleme usume ayak üşümesi siskinlik vs oluyordu bazen hamilelik dışında seyler etkileyebilior hormonlar filan sorma.dun kanda verdim hamile deilmisim mesela ama gecikme oldu işte sen doktora görün yinede insan rahat etmiyor diger türlü

Test sonuçlarımı aldım. Fsh çok yüksek. Hala adet olmadım. Moralim çok bozuk.insallah düşürebilirim.

Back