konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama basenlerimin maşallahı var 107 cm. armut vücut tipindeyim. benim durumumda olanlar dar paça pantolon giyiyo musunuz ? pantolon etek elbise seçiminizi nasıl yapıyosunuz? bide tunik bacak boyunu kısa ve kalın gösteriyo diyolar o yüzden giymek istemiyorum ne giyeceğimi şaşırdım
Skinny jean ben de kötü duruyor.bootcut kesIm ve İSPANYOL paça proporsiyonumu bir nebze düzeltiyor.bacaklarım da kalın olduğu için etek ve elbise giymiyorum canım.genelde alt tarafı dar ,üst tarafı bol ve salaş Tarzı tunik,bluzlar ,tişörtler giymek gerekir
Valla benimde en dikkat çeken yerim orası gibi ama ben dar giyiyorum
2 sene önce falan giymezdim ama sonra bana daha çok yakıştığını söylediler bende giyiyorum
Dar paçadan uzak durmalısın. boru paça veya bot paça giyebilirsin. Kısaca pantolonun ayak bileği dar olmasın.
Bir de kilo vermeye çalışabilirsin. Ben on kilo verince basenlerim on santimden fazla küçüldü.
Dar paça basenli birisine kesinlikle yakışmıyor bende nadir kullanıyorum
dar paça giyeceksen üstüne tunikle giyebilirsin şık duruyor
Üst bacakların kalınca dar paça olmuyor. boru paça giyebilirsin boyun kısa ise ispanyolda biraz basık gösteriyor en ideali yüksek bel boru paça . etek giyebilirsin hatta bacakların kalınlıgını kapatıyor alt bacakların çok kalın değilse kalem etek veya elbiseler de giyebilir basenleri yok edebilrsin. basenlere kadar dökülen bluzlar tercih etmelisin