• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

" Basenli bayanlar buraya.. "

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
sizde basenli misiniz ..? :69::53: ya sevgili dostlarim ben anlamadigim bise var..kilo aliyorum basen sisio..kilo veriyorum basen hala ayni duruyo :/:2: yemin ederim bu portakal kabugu görünümlü basenlerden biktim..

herkesden bi iki fikir bekliorum gelin birlikte eritelim..bildiginiz egzersizler neler?

75 beden sütyen kullanıyorum belim ince ama basenleri sormayın gitsin aynı armut gibiyim üst ince alt kalın üst kısmımla alt kısım beden olarak o kadar çok fark ediyoki üst 36 beden alt taraf 42 siz düşünün yanii bir ara fizigim çok güzeldii ondada merdiven inip çıkmaktan olmuştu 6 kat inip çıkıyodum günde 20 kereden fazla nerdeyse şimdi elime geçmiyor o zamanlardan bekardım vakit vardı :2:

75 beden sütyen kullanıyorum belim ince ama basenleri sormayın gitsin aynı armut gibiyim üst ince alt kalın üst kısmımla alt kısım beden olarak o kadar çok fark ediyoki üst 36 beden alt taraf 42 siz düşünün yanii bir ara fizigim çok güzeldii ondada merdiven inip çıkmaktan olmuştu 6 kat inip çıkıyodum günde 20 kereden fazla nerdeyse şimdi elime geçmiyor o zamanlardan bekardım vakit vardı :2:

benimde hemen hemen ayni :) bende bacak egzesizi yapiodum 3 ay hergün yaptim basenler fora :) ama sonra yine kilo aldim.gene sistiler hamile olunca nasil bise olurum bilemiom gari :))

bu basenler yüzünden paltolon almak bile sorun oluyor basenlere göre paltolon alıyorsun bu seferde bacak kısmı bol oluyor çirkin oluyor ne kadar zor basenli olmak:20:

bu basenler yüzünden paltolon almak bile sorun oluyor basenlere göre paltolon alıyorsun bu seferde bacak kısmı bol oluyor çirkin oluyor ne kadar zor basenli olmak:20:

aynen benim bacaklarımda kalın çok sıkınıtı oluyor ve bu duruma sinir oluyorum

ben de aynı konudan muzdaribim benim mezureyle ölçtüğüm kadarıyla 107 cm malesef, nasıl vericem bilmiyorum, bi yöntemi olan varsa lütfen söylesin,

valla benimde var yanlız değilsin malesef üstüm kürdan gibi bacaklarım ve popom şişmiş ayrı iki beden gibiyim ya sinir oluyorum egzersizlede gitmi zaten bi süre sonra sıkılıp bırakıyorum çok sıkıldım valla :(((

bugün bi arkadaşla konuştum diyor ki hergün aynı saatte kalçanı duvara vuruyorsun , daha doğrusu basenlerini,erime oluyormuş:)çok güldüm ama deniycem sanırım:D:D
bi de diyorumki şu jellerden alsam hani 3cm falan incelten:))acep yararı olur mu kullanan var mı burda=?:50:

bugün bi arkadaşla konuştum diyor ki hergün aynı saatte kalçanı duvara vuruyorsun , daha doğrusu basenlerini,erime oluyormuş:)çok güldüm ama deniycem sanırım:D:D
bi de diyorumki şu jellerden alsam hani 3cm falan incelten:))acep yararı olur mu kullanan var mı burda=?:50:

benım arkadasım ole yapıodu popoyu acıtmaktan baska işe yaramıo. ama o tittresimli kemerlerndn alın baya işe yarıo harekte gecıorıo kanları.

dün bir pantolon almak için 3 saat gezindim en sonunda 44 beden bi tane aldım ordan burdan kestirdim daralttım istedigim kalıba koydurttum bi ton parada terziye gitti 50tl lik pantolon oldu bana 75 bu ne biçim iştir anlamadım arkadaşlar basen sıkıo bel geniş basen sıkmasa bacaklar çok bol oluyor üstüme gelince herşeyi buluyorum ha bu pantolon olunca üstüme kasevet çöküyor resmen pazarteside gidip siyahını alıcam terziye veririm yinee napimm bu basenleri oldugu sürecee işim çoook zor :84:

Back