Basenler, basenler, basenler... Nasıl eriyecekler? :/

MecnununLeylasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
119
18
Merhaba kadınlarkulübü'nün tatlı bayanları :)

Basenler ile ilgili sorum olacak, birçok konuda da gördüğüm gibi, hepsini okuma fırsatım olmadı,
kendi konu başlığımı açıp yardım isteyeyim dedim..
Ben çok kilolu değilim (50) ve boyum kısa (1.57 civarı) ama boyuma göre daha zayıf olmam gerekiyor sanırım :/
Kilo verme çalışmalarım sonucu yüzden ve göbekten filan veriyorum, bi şekilde azalıyorum kabul ama bi türlü basenlerde azalma yok!
Bizde aileden geliyor bu basenler gerçi, incecik olmayı beklemiyorum ama azalıp şekle girsin ne olur sanki?
Bide belim ince, basenlerim geniş, işte bu durumdan kurtulmak istiyoruumm..

Spor yapmam şart, evet, nasıl bir spor işe yarar ? pilates mi, b-fit programı mı, fitness mı, bisiklet mi, yürüyüş mü? Önce bunu merak ediyorum.
Spor ve diyet bir arada olsa daha iyi olur derseniz, ne yemeliyim, ne yememeliyim? önerdiğiniz bir diyet var mıdır?

Umarım cevap verirsiniz :)
Görüşmek üzeree..

biraz saçma gelebilir ama gerçekten çok işe yarıyor :) basenlerini her gün belli saatlerde (gece olabilir) duvara vur iki tarafı da aynı sayıda. düzenli tekrarla işe yaradığını göreceksin. ama apartmanda yaşıyorsan gece insanlar rahatsız olur saatini ona göre ayarlarsın denemek istersen :)

Merhaba canım.

Bunu burada birkaç yerde de yazdım.Basenleri şu şekilde eritebilirsin.Önüne bir sandalye al ve tutun.Bacaklarını ne yana ne arkaya tam ortasına gelecek şekilde indirip kaldır.Ben bunu beşyüz kere yapıyorum bir gecede.Tabi dinlene dinlene.Basenlerime baya etkisi oldu.Yana ve arkaya doğru da yapabilirsin.Arkaya doğru yapmak kalçanı yukarı kaldırır.Selülite de iyi gelir.Yere bir minder serip bisiklet hareketi yapabilirsin.Beline küçük bir minder koyup destek alarak bacakları yukarı kaldırıp açıp kapayabilirsin.Eline oklava alıp kollarınla yukarı aşağı kaldırıp kollarını inceltebilirsin.Belini sabit tutup oklavayla sağa sola dönüp belini inceltebilirsin.Bir tane dambıl edinip yine sabit durarak yanlara eğilip yandaki fazlalıkları yok edebilirsin.

Son düzenleme:

Kızın etleri çürümesin sonra.

çok tatlısınız :) bunlari deneyeceğim bakalım..
adracım bu hareketlerin nasıl yapıldığını anlatan resim video filan var mi ki, bazılarını kestiremedım de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…