Basen problemi lütfen bilgisi olan arkadaslar yardım etsin...

genetik ya ne kadr uğrssnda oluo bnm bacaklar süper ince taş.. göğüste iyi.. popom veyanları var popmdanda rahatsz değilim o yanlar varya yanlar gitmio ya çıldrtıo bni yazın azcık gidio kışın yne aynı düşük bel giydiğimden üstüne hırka tarzı bişeler gyiyorm o zmn belli olmuo.. BıSıKLET SÜRÜN YAZIN BEN O SAYEDE VERıORUM BıRAZ ve bacakları inceltiomuş basenide ertiomş bacaklarım belkide ondn sıkıdır

Son düzenleme:
benimde ençok bacaklarımda var ya :sinifsinif:
şu egzersizleride düzenli yapamıyorum valla öğrenciyiz diye daha kolay sanıyolar işimizi ama daha zor
okulum sınavlarım özellikle ailem öyle sıkıştırıyor ki beni kendime kendi problemlerime ayırıcak zamanım yok gerçekten
ne acıtasyon ne demogoji ah canım çok derdin varmış diyebilirsiniz ama harbiden var üstümde çok yük var ve arada kendimle ilgilenmek çok zor oluyor
umarım şu hareketleri yapabilirim düzenli olarak :S

selam, benimde basenlerimde sorunum var. ben üc ay boyunca hafta da 3 - 4 kere aksamlari 45 dakika cross trainer yaptigimda, müthis incelme görüyorum. fakat birakinca, iki sene ye kadar yerini dolduruyorum :S o yüzden sürekli yapmak gerek. benim sürem yine doldu, yani yeniden bu sürece baslamam gerek. üc ay vaktim var. tüm basen sorunu olanlara basarilar. hep birlikte basarabiliriz!!!vereliniortak

bisiklet çok iyi geliyor canım. aynı problem bende de var basenlerimi kesip atasım geliyor mafoldumben okul dolayısıyla ben de fazla spor yapamıyordum ama suan çok azimliyim tatilde durmadan spor yapıcam. pilatese başlamayı da düşünüyorum

bugun arkadasımla yuruyuse basladık zoraki çıksamda 1,5 saat yuruduk insallah faydasını goruruz hadı hayırlısı :KK4:

bayların metabolizması dikey bayanların metabolizması yatay çalışırmış. erkeklerin göbekten ileri, hanımların belden basenden yana genişlemesinin nedeni böyle birşeymiş diye okumuştum.
basen konusunda zaten bir sıfırız. bir de polikistik over hormonsal problemliysek sabır ve irade yapışık arkadaşlarımız olmalı.
haftalarca eksilmeyip, anlamadan ayda sekiz kilo verdiğim canım bünyem.
konuyu ilgi ile takip edicem tabii ki.

kızlar bana spor hocamın önerdigi bir harekettir bu ve spora baslayali henuz iki hafta olmasına rağmen inanılmaz eritiyor basenleri yalnız hergün sayıyı arttırmanız gerekiyor ben şimdi her iki bacagıma sabah ve aksam 20X5 set yapıyorum

Resimli Basen Egzersiz Hareketleri

merhabalar :1rolleyes: benim basen sorunum war ve incelmeye karar vermiş bulunuyorum :sm_cool: egzersiz yapıp yemeye dikkat edicem ama egzersiz konusunda kararsızım her kafadan bi ses cıkıyor -tatlicadiarzu- ne yapıcağımı bilemiyorum ne tür egzersizler önerebilirsiniz ??? yapıpta faydasını gördüğünüz egzersizler varsa paylaşabilirmisiniz ? bir de yürüyüş bandı var evde kuzu kuzu yatıyor onu da kullansam basenler için bi faydası olur mu kaydirigubbakcemile5 yardımcı olursanız biran önce cok sevinicem çünkü artık daha fazla zaman kaybetmek i-s-t-e-m-i-y-o-r-u-m :kedi:

Sana önerebilecegim bisiklet, ko$u, step.
tabi tempoya dikkat, yava$ yava$ degil, biraz tempolu yap.
Yani terleyecek $ekilde, ve temponu hergun arttir.

Kolay gelsin :KK71:

bende aynı sorundan muzdaribim.kendim evde bişeyler deniyorum.bazı hareketleri deniyorum.sandalyeye oturuyomuş gibi yapıpta oturmayın mesela o hareket çok işe yarıyor arkadaşlar.

uzay yuruyusu yapmanı sağlayan spor aletı varya onu kullanmanı tavsıye ederım. kalca bacak basen için birebir.

silim in 6 ve callanetics yapın ben geçen sene ikisini 3 hafta yapmıştım basenlerimden 10cm inceldim.tavsiye ederim.selülitlerde gidiyor bacakları da inceltiyor.en az 3 hafta deneyin souca ianamayacaksınız.

silim in 6 ve callanetics yapın ben geçen sene ikisini 3 hafta yapmıştım basenlerimden 10cm inceldim.tavsiye ederim.selülitlerde gidiyor bacakları da inceltiyor.en az 3 hafta deneyin souca ianamayacaksınız.

merhaba snowflake silim in 6 ve callanetics yaptım demişsin biraz yardımcı olurmusun nasıl bulabilirim ikisini...doğum sonrası basen sorunlarım var:KK43:((

Ne yazıkki benimde basen sorunum var ailemdede basen var ama eskiden 50 kiloyken böle bir problemim yoktu şimdi 60lı kilolara çıkınca basenlerim gerçekten iğrenç gözüküyor yürüyüşte yapıyorum ama daha etkili bir sonuç yokmuu :KK43:

bir dönem yaptığımda faydasını görmüştüm aslında.sonra bıraktım.eski halime döndüm. şimdi sanki yanlardan gitmiyor ya da hareketi düzgün yapmıyorum artık bilemedim

X