• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

basen bölgesinden liposuction bilgi acil

ceren_imo85

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
84
2
6
34
İstanbul
MErhaba Arkadaşlar,
1,60 boyunda 52 kiloyum zayıf birisiyim sadece basenlerim çok fazla. üstüme XS - S alırken alt a M bazen L almak zorunda kalıyorum, çok kilo alan birisi değilim. spor yapyorum yüzüyorum koşuyorum evde egzersiz yapıyorum ama yıllardır eritemedim gitmiyor .Cumartesi Liposutcion oluyorum ama korkuyorum hem ameliyattan hemde sonrasında daha kötü olursa diye. Doktorum işini bilen birisi hergün 3 den fazla ameliyat yapıyor muayhanesinde botox vs.. uygulamalar yapıyor acıbadem de olacağım.
Daha önce yaptıran ve sonrasında pişman olan / mutlu olan / iyi ki yaptırmışım diyen var mı lütfen yorumlarınızı söyleyin bana yardım edin. agrı oluyor mu? hareketlerde kısıtlama oluyor mu sonrasında ne yaptınız.

MErhaba Arkadaşlar,
1,60 boyunda 52 kiloyum zayıf birisiyim sadece basenlerim çok fazla. üstüme XS - S alırken alt a M bazen L almak zorunda kalıyorum, çok kilo alan birisi değilim. spor yapyorum yüzüyorum koşuyorum evde egzersiz yapıyorum ama yıllardır eritemedim gitmiyor .Cumartesi Liposutcion oluyorum ama korkuyorum hem ameliyattan hemde sonrasında daha kötü olursa diye. Doktorum işini bilen birisi hergün 3 den fazla ameliyat yapıyor muayhanesinde botox vs.. uygulamalar yapıyor acıbadem de olacağım.
Daha önce yaptıran ve sonrasında pişman olan / mutlu olan / iyi ki yaptırmışım diyen var mı lütfen yorumlarınızı söyleyin bana yardım edin. agrı oluyor mu? hareketlerde kısıtlama oluyor mu sonrasında ne yaptınız.

selam canım eger doktorunun adını verebılırsen belkı fıkır verebılırız sana? cunku acıbademi bende arastıyorum :)

Özel kanüller ve vakum cihazı ile fazla yağların alınmasıdır.

Vücudun neresinde olursa olsun istenmeyen veya çirkin görüntüye neden olan yağ birikintileri aspirasyonla alınabilir. Genellikle belli bölgelerdeki (çene altı, boyun, ense, yanak, kol, meme, karın, bel, kalça, uyluk, diz, baldır ve bilek) yağ fazlalıları alınarak vücudun estetik şekillendirilmesi sağlanır. Uygun hastalarda Liposuction ile günümüzde bir defada 8-10 kiloya kadar yağ alınabilmesine rağmen zayıflama yöntemi olarak düşünülmemelidir. Böyle büyük miktarlarda (8-10 kilo yağ alınırsa) yağ bir defada alınırsa vücut yüzeyini ve konturunu düzgün olarak korumak genellikle mümkün olmaz. Liposuction vücudun belli bölgelerdeki fazla yağların giderilmesi için bilinen en iyi yöntemdir. Yağ birikintileri ya ergenelik çağında başlayan yağ hücrelerinde çoğalma ve yağ hücrelerinde büyümenin birlikte olduğu (hiperplastik) yağlanma şeklinde, ya da orta ve ileri yaşlarda başlayan ve yağ hücrelerinin sadece büyümesi (hipertrofi) ile oluşan yağlanma şeklindedir. Belli bölgedeki yağ birikintisinin artmış olması yağ hücrelerin sayısındaki artıştan değil, var olan yağ hücrelerinin büyümesinden ve şişmesinden kaynaklanır. Liposuction ile bir bölgeden yağ emildiğinde bu bölgedeki yağ hücrelerinin sayısı azalacağından yeniden şişmanlayanlarda yağ alınan bölgesinde yağ alınmadan önceki kadar yağ birikmesi asla mümkün değildir. Öncelikle bunları iyice öğrenelim. :)

Arkadaşlar selam ben de üst bacaklarımdan laser liposuction ya da klasik liposuction yaptırmak istiyorum İç bacak ve basen bölgesinden alınacak sanırım antalya da bu amaeliyatı olmuş birileri var mı ya da doktor tavsiye edebilecek olana var mı acaba

Arkadaşlar selam ben de üst bacaklarımdan laser liposuction ya da klasik liposuction yaptırmak istiyorum İç bacak ve basen bölgesinden alınacak sanırım antalya da bu amaeliyatı olmuş birileri var mı ya da doktor tavsiye edebilecek olana var mı acaba
Ben de daha önce bir plastik cerraha lazer lipoliz yaptırdım. Bence karar vermeden iyi düşünün ben kilo fazlası olmayan bölgesel ufak fazlalıkları olan biriydim. Onun için yapmış bulundum ve pişman oldum diyebilirim. Fazlalıklarım gitti. Fakat Uygulama yapılan yerlerde bazı çukurlar oluştu ve ayrıca kanüllerin girdiği yerlerde operasyon izleri kaldı. Operasyonun Üzerinden de sanırım bir 5 yıl falan geçti. O yüzden sonuçları detaylı bir şekilde düşünün ve yine de yaptıracaksanız çok iyi bir doktor seçin. Çok dürüst ve doğru bilgi alacağınız söylediklerine de yaptıklarına da güvenebileceğiniz birini istiyorsanız bence Melike Erdim ile bir görüşün derim. Lazer lipolizi o yapmadı fakat benim göğüslerime silikon taktı kendisi. Yaptığı işi titizlikle yapan, hastasıyla çok yakından ilgilenen, sevecen, ticari mantığı ikinci plana atmış hastasının sağlığını ve memnuniyetini birinci planda tutan bir doktor. Yaptığı ameliyat ve sonraki süreçteki ilgisinden de çok memnun kaldım ben.

Ben de daha önce bir plastik cerraha lazer lipoliz yaptırdım. Bence karar vermeden iyi düşünün ben kilo fazlası olmayan bölgesel ufak fazlalıkları olan biriydim. Onun için yapmış bulundum ve pişman oldum diyebilirim. Fazlalıklarım gitti. Fakat Uygulama yapılan yerlerde bazı çukurlar oluştu ve ayrıca kanüllerin girdiği yerlerde operasyon izleri kaldı. Operasyonun Üzerinden de sanırım bir 5 yıl falan geçti. O yüzden sonuçları detaylı bir şekilde düşünün ve yine de yaptıracaksanız çok iyi bir doktor seçin. Çok dürüst ve doğru bilgi alacağınız söylediklerine de yaptıklarına da güvenebileceğiniz birini istiyorsanız bence Melike Erdim ile bir görüşün derim. Lazer lipolizi o yapmadı fakat benim göğüslerime silikon taktı kendisi. Yaptığı işi titizlikle yapan, hastasıyla çok yakından ilgilenen, sevecen, ticari mantığı ikinci plana atmış hastasının sağlığını ve memnuniyetini birinci planda tutan bir doktor. Yaptığı ameliyat ve sonraki süreçteki ilgisinden de çok memnun kaldım ben.
Yaptirdiktan sonra hic kilo aldinuzmi, bende.4 sene once yaotirdim ust bacak ve basen sanki simdide.alt bacagum kalinlasti gibi gelio suzinde.yaoturali uzun bisure.olmus sonuclar nettir. Nekadat yag alindi birde bunu.yazarsaniz sevinirim

Yaptirdiktan sonra hic kilo aldinuzmi, bende.4 sene once yaotirdim ust bacak ve basen sanki simdide.alt bacagum kalinlasti gibi gelio suzinde.yaoturali uzun bisure.olmus sonuclar nettir. Nekadat yag alindi birde bunu.yazarsaniz sevinirim
Benden 3 kg yağ alındı. Ben işin aslı şuanda yaptırdığım zamanki kilomun bir kilo üzerindeyim. 5-6 kilo verdim o 4 yıllık zaman diliminde tekra geri aldım. Hala normal kilodayım. Alınan yerlerde tekrar bir yağlanma olmadı. Hatta ben de keşke biraz olsa da çukurlar kapansa diyorum. Fakat olmadı. Sanırım oradaki yağ hücreleri de alındığından oluşmuyor. Sakın kimse selülitlerim gider diye de düşünmesin. Çünkü selülitler üzerinde bir etkisi olmuyor. Selülitler de varsa radyofrekans öneririm. Ben yaptırdım ve çok memnun kaldım. Dikkat edince de uzun bir süre geri gelmiyor. Kişiden kişiye de değişebilir tabi. Şimdilerde ise maliyet hesabı yaparak Tripollar Pose cihazı satın aldım. İki hafta bile olmadı kullanmaya başlayalı ama çok ciddi değişimler oldu bende. Cihaz pahalı gelebilir. Ama dışarda radyofrekans yaptırmaktan daha ucuza geliyor.

Back