Basen belasından kurtulmak isteyenler buyrun

dilgee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
299
99
Merhaba arkadaşlar başlıktanda anlaşılacağı üzere derdimiz basen.Allah başka belalar vermesin.Bikaç gün önce nette bir video buldum ve denemeye karar verdim. Sadece günde 15 dk.ayırarak bu sorundan kurtulabileceğim ümidi doğdu içime. Gerekli olan sadece ince bir plates bandı. Youtube kanalından ecece 6 dk basen eritme videosunu izleyerek gösterilen hareketleri yapın.ben yapıyorum ve kalça basen bölgemde acayip yanma oluyor. 1 ay boyunca yapmaya devam inşallah.

Sabah kalkınca bir bardak sıcak suyun içine 1 tatlı kaşığı bal yarım limonu sıkıp içiyoruz güne zinde başlıyoruz. 1 adet haşlanmış yumurta ve cevizle kahvaltımızı taçlandırıyoruz sonra ver elini basenlere yüklenmeye .haydi bakalım kolay gele.bu arada kimsenin yazması önemli değil dünden bu yana 234 görüntülenme olmuş. :KK66:Mutlu hafta sonları olsun yarışmak görüşmek dileğiyle...

Herkese günaydınlarr.arkadaşlar 12 gün boyunca ecenin videosundaki hareketi yaptım sonuç harika. Kıvrımlarım daha bi ortaya çıktı basenim toparlandı kendimi kadın kadın görmeye başladım o yandaki kulaklar(basenler) bariz şekilde küçüldü. 1 aya tamamladığımdaki sonucu hayal bile edemiyorum. Hoşçakalın canlar:KK49::KK49:

Arkadaşlar slm.benim basen normale döndü çok şükür son 2 haftam. Hihihoho mutluyum hemde çokkk

Herkese günaydınlarr.arkadaşlar 12 gün boyunca ecenin videosundaki hareketi yaptım sonuç harika. Kıvrımlarım daha bi ortaya çıktı basenim toparlandı kendimi kadın kadın görmeye başladım o yandaki kulaklar(basenler) bariz şekilde küçüldü. 1 aya tamamladığımdaki sonucu hayal bile edemiyorum. Hoşçakalın canlar:KK49::KK49:
Video yu paylasirmisiniz:))

Canım foto ve video paylaşamıyorum. You tube dan ecece basen yaz.6 dk lık olan.şiddetle tavsiye ederim. Ben çok güzel sonuç aldım.senelerdir hep basenliydim şimdi normalim diyebilirim.

Son 6 gün. Aslında alışmadım değil.Bırakmadan yapmaya devam etsem acep halım nice olur :KK68:

Mrhb kızlar.Ben bir aylık maceramı tamamlamış bulunuyorum. Çok şükür basen konusunda normale dönmüş olanlardanım bende. Darısı isteyenlerin başına. Bölgesel çalışmak son derece işe yarıyor. Birde yediklerinize dikkat ederseniz oluyor hemde öyle güzel oluyorki. Yazdıklarımı okuyacak arkadaşlara şunu söylemek istiyorum bikaç kez deneyip olmuyor demeyin.İstikrar çok önemli hepi topu 12 dk hadi arada dinlendin soluklandın vs.15 dk. Ben ilk bikaç günden sonra sabah akşam toplamda yarım saat çalıştım. Ekmeği azalttım (beyaz ekmek hiç almadım) hergün sabah 1 tane haşlnmş yumrta 2 ceviz domates salatalık ve peynirle kahvltımı yaptım. Ekmek (hamur işi) ve nutella dışında bişeyden kısmadım diyebilirim.baseni hiç erimez bilirdim öyle bir eriyormuş ki olmaz demeyin deneyin derim. Mutlu yarınlar hepinize..

Ya benimde hem basenlerim hem baldirlarim çok kalın dizlerim ise bacarima göre ince giydiğim dar kumaş pantolonlar hep dizden bol baldır ve basenlerden dapdar oluyo . Baldır ne yaptıysam gitmedi bu hareketleri yapayım bende bari badem gitsin. Çok sağol canım paylaştığın için . Daha harekete bakmadım özel bi aleti var mı almamız gereken ??

Ya benimde hem basenlerim hem baldirlarim çok kalın dizlerim ise bacarima göre ince giydiğim dar kumaş pantolonlar hep dizden bol baldır ve basenlerden dapdar oluyo . Baldır ne yaptıysam gitmedi bu hareketleri yapayım bende bari badem gitsin. Çok sağol canım paylaştığın için . Daha harekete bakmadım özel bi aleti var mı almamız gereken ??
Merhba arkadaşım. Alman gereken bir adet plates bandı (decalthlon dan aldım ben sarı renkli olandan) birde youtube dan ecenin 6 dk lık basen videosunu açman. Sonrada karşına alıcaksın o videoyu maksimum 15 dk. 1 ay devam et. Basen masen bişeycik kalmıyor zaten hareketler belden aşağısını çalıştırıyor. Fena yakıyor ilk başlarda. sonra alışıyorsun.kolay gelsin takıldığın bişey olursa buralardayım

İviiitttt.. Şimdi o lastik plastikden almam lazım... Onun bir özelliği var mı.. Tek tip mj
Eşime aldiricam.. Decathlondan.. Bende 3 aylik bebito.var.. Pek bir yere çıkamıyorum bu aralar

Merhba arkadaşım. Alman gereken bir adet plates bandı (decalthlon dan aldım ben sarı renkli olandan) birde youtube dan ecenin 6 dk lık basen videosunu açman. Sonrada karşına alıcaksın o videoyu maksimum 15 dk. 1 ay devam et. Basen masen bişeycik kalmıyor zaten hareketler belden aşağısını çalıştırıyor. Fena yakıyor ilk başlarda. sonra alışıyorsun.kolay gelsin takıldığın bişey olursa buralardayım
canim video 6 dakikalik diyosun ya iki kere mi yapacagiz videoyu her gün? ? bi de bundan baska spor yaptin mi

Canım videoda sağ bacakta 3 hareket her bi hareket 1 dak. Sağ bacak için ettimi 3 dk. Aynı hareketler sol bacakta uygulandığında 3 dakikada ordan.Toplamda ettimi 6dk. Benimki 6 dan fazla sürüyordu çünkü hareketler fazla yakıyor dayanamıyordum. Bu hareketleri ben ilk 5 günden sonra hem sabah hemde yatmadan önce yapıyordum.

X