Başbakanlık'ta ünlü yağmuru

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Başbakanlık'ta ünlü yağmuru
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kültür ve sanat dünyasının ünlü isimleriyle bir araya geldiği "Dost Meclisi Yemeği" başladı.
Sitene Ekle

AA

Dolmabahçe'de bulunan Başbakanlık Çalışma Ofisi'ndeki yemeğe, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile kültür ve sanat dünyasından yaklaşık 70 davetli katıldı.

Başbakan Davutoğlu'nun kızı Sefure Davutoğlu'nun da katıldığı yemek öncesinde bazı sanatçılar basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Ediz Hun, Başbakan Davutoğlu'nun daveti üzerine toplantıya katıldığını söyledi. Birlik, beraberliğin çok önemli olduğunu vurgulayan Hun, "Zor günlerde, gençlerimizi yitirmekte olduğumuz günlerde birbirimizi sevgiyle, bağlılık içinde kucaklamamızın önemini vurgulamak üzere destek vermek için buradayım" dedi.

Ressam İsmail Acar ise Hükümetin izleyeceği kültür politikalarının görüşüleceğini belirterek, kendilerinin de bu konuda görüşlerini ortaya koyacağını aktardı.

Yönetmen Osman Sınav ise Başbakan Davutoğlu'nun bir kültür sanat paketi açıklayacağını aktararak, "Biz de zannederim bu paketten haberdar olacağız. İnşallah 'neler yapabiliriz ülkemizle, Gündemimizle ilgili, ülke gündemiyle kültür ve sanat alanında nasıl bir misyon üstlenmemiz lazım' düşüneceğiz. Kültür ve sanat adına ülkenin gündemi ne olursa olsun, mutlaka ciddi adımlar atılması lazım. Yani illa siyasi gündem her şeyi belirlememeli. Kültür ve sanat adına atılacak adımlar da çok önemlidir. Asıl geleceği belirleyecek olan şey, kültür ve sanat alanındaki gündemdir." diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu, kültür ve sanat dünyasından ünlü isimlerle ilk kez bu kadar geniş katılımlı bir toplantıda bir araya geldi. Yemekli toplantıda kültür ve sanat gündeminin yanı sıra Türkiye gündeminin de değerlendirileceği öğrenildi. Başbakan Davutoğlu'nun, diğer sanat dallarına yönelik özel toplantılar gerçekleştireceği, "Dost Meclisi Yemeği"nde yer almayan isimlerin de bu toplantılara davet edileceği bildirildi.
http://www.milliyet.com.tr/basbakanlik-ta-unlu-yagmuru/siyaset/detay/2216001/default.htm

Son düzenleme:
Evlerinin önü boyalı direk diye çığıran hatun kişi

Harbimi, hiç duymamıştım. Saçma geldi bana bi an çok alakasız iki kişi gibi. Onlara da saçma geldi sanırım, dur ne oldu neden evlendik biz, ikimiz ne alaka diyip ayrıldılar sanırım.

Harbimi, hiç duymamıştım. Saçma geldi bana bi an çok alakasız iki kişi gibi. Onlara da saçma geldi sanırım, dur ne oldu neden evlendik biz, ikimiz ne alaka diyip ayrıldılar sanırım.
Yok yaw bunlar bayadır beraberlermiş.
Evlenince aşklarının büyüsü bozuldu herhal :))

her gün şehit vermeye devam edelim , sen yandaşlarını topla çıt bile diyemezler neyi değerlendireceklerse... ülke gündemini değerlendir sanatla boş işlerle uğraşş,, yok ya banlanmıyım şimdi yine...

"Dost Meclisi Yemeği" ismide bi garip, flash tv program isimleri gibi

Necati Şaşmaz katıldığı davetlere dizide seslendiren kişiyle gitse iyi olur
Ve Vadi bitmez, işlenecek çok memleket konusu var, Alemdar daha milyon kere vurulup ölmeyecek

ya canım alınma ama, adam yakışıklı değil, kendi sesini bile kullanamıyo, oyunculuk desen vallah benim salon bitkisi daha iyi rol yapar, bu osman sınavın da derdi ney onu da çözemedim sanırım çok önemli bir kişi ki böyle davetlerde ön sırada acaba dost meclisinde kurtlar vadisinin senaryosuna yön mü verildi

Yok yahu ne alınacağım lütfen ama o Alemdar üstüne milyon tane mermi saydırsalar ölmüyor
14 yılda ne destanlar yazdı, heykelini dikecekler yakında.

Valla bu davet neden yapıldı, birlik beraberlik mesajı versinler diye midir bilemeyeceğim ama halkımız birlik olalım derken Necati Şaşmaz'ı konuşturmasınlar yeterli benim için.

Geceden gündüze değil de, bugünden yarına değil de, çok acil olarak değil ama çabuk çabuk değerlendirmişlerdir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…