- Konu Sahibi XXXzeynepXXX
-
canım fazlasıyla basvuran vardır ondndır hem durum daha kotu olanlar olblır oncelıkler anne bba olmynlara fln verılıyor.ben okula kayıta gttıgmde sansımı denedım bbm ıssızdı ve sgrtamız yoktu okuyan kardesım vrdı vesayre.sans cıktı ama 30.sıradaydım arkdsımda basvurdu aylık gelırıne 8mılyar yazmıstı gordum cıkmaz dıye dsnmustum ama babası yok cıktı hmde 5.sırasındaydı bıde kullanmasını bılseydı ya nysebu burs 100 kişiden 1 kişiye çıkıyo heralde. durumu ne kadar kötü olan arkadaşlar kaç yıldır alamıyo. üstelik üzerlerinde mülk yok evde birden fazla okuyan öğrenci var. neye göre veriliyo belli değil.gerçekten şans işi. valla bi daha ki başvurumda kendimi zengin göstercem belki o zaman çıkar hıh.
bir kere başvuru yeterli canm. evet ben yaz ayında da alıyorm şimdi yani.son soruyu anlamadım ama karşılıksıza dönüşmez yani bursun. :84:
canım fazlasıyla basvuran vardır ondndır hem durum daha kotu olanlar olblır oncelıkler anne bba olmynlara fln verılıyor.ben okula kayıta gttıgmde sansımı denedım bbm ıssızdı ve sgrtamız yoktu okuyan kardesım vrdı vesayre.sans cıktı ama 30.sıradaydım arkdsımda basvurdu aylık gelırıne 8mılyar yazmıstı gordum cıkmaz dıye dsnmustum ama babası yok cıktı hmde 5.sırasındaydı bıde kullanmasını bılseydı ya nyse
başbakanlık bursu ailesinden birisini kaybetmiş yada madi olanağı çok düşük,aileden birden fazla öğrenci okuyorsa verlir.karşılıksızdır.tek dersinizin kalması yada ort altı olmanızda burs anında kesilir.bi dahada alamazsınız
Yok canım en yakın arkadaşımın maddi durumu çok iyiydi üniversitede,babasının fabrikaları vardı,yine de çıktı..
evet cnm öyle,eğer kredi yada burs almaya hak kazandığınızda .7 0cak 2012 de alacaksınız burs/öğrenim kredisiKyk sitesinde "Burs veya öğrenim kredisi ödemeleri, öğrencilere her yılın Ocak ayından başlamak üzere her ayın 7 sinde aylık olarak yapılacaktır. " yazıyor. Biz şimdi başvurunca 2012de mi almaya başlayacağız
evet cnm öyle,eğer kredi yada burs almaya hak kazandığınızda .7 0cak 2012 de alacaksınız burs/öğrenim kredisi
ben eylül ya da ekimde alırız sanıyordum hayallerim yıkıldı
kızlar ama elinize toplu para geçicek.şöleki eylülden itibaren ocak ayına kadar olan aylık bursunuz toplanarak ocakta verilecek
aa iyiymiş o zaman yaşasınn
ben niye bu kadar sevindim anlamış değilim ama
kızlar ama elinize toplu para geçicek.şöleki eylülden itibaren ocak ayına kadar olan aylık bursunuz toplanarak ocakta verilecek
....
ben normal burs sandım. :s
başbakanlık bursuymuş dikkat etmedim onun hakkında bir fikrim yok.
normal burs veya kredi alınca toplu para verilmiyor onu söylücektim.
kusura bakmayın boşuna alıntı yapmış oldum mesajınızı:/
canım başbakanlıkta normal bursta toplu ödeme yapılıyor.2 senede değiştimi yoksa:S
ben 2009 girişliyim. 7ocak 2010da sadece 200 lira verilmişti bana canım toplu para almadım ben:26geri ödemeli benimki)
bide burs alttan derslerin verilmesi ile yeniden başlıyo çünkü arkadaşmın kesildi bütlerden sonra tekrar alıyo
ve emin olmak için sordum hocama kesinlikle şans işi kimin alacağı belli olmuyo.
üstelik babam da sakadat ürünleri italatı ve ihracatı ile uğraşıyo hani o konuya kalsa yine almamam gerek. ve evet haksızlık bu çünkü sınıfta muhtaç 4 kişi kötü durumda.
başbakanlık bursu ailesinden birisini kaybetmiş yada madi olanağı çok düşük,aileden birden fazla öğrenci okuyorsa verlir.karşılıksızdır.tek dersinizin kalması yada ort altı olmanızda burs anında kesilir.bi dahada alamazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?