Başbakanlık Bursu

XXXzeynepXXX

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2011
22
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar . aramızda başbakanlık bursu alan arkadaşlar var mı ? bende başbakanlık bursu almak istiyorum fakat başvuru tarihini, nasıl başvuracağımı falan bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim . teşekkürler ..

Başbakanlık bursu kredili yurtlar kurumu olarak değiştirildi sanırım yani kyk dan alıyosun bursu bende başvurucam 4 temmuzda başlıyormuş bu sene eğer ara sınıfsan

. inşallah ihtiyacı olan alır :) bakalım . 2. sınıfa geçtim bende. başvuru için hangi belgelerin gerektiğini nereden ögreneceğiz . .

başvurular 4 temmuz 7 ağusts arasnda kyknn resmi sitesnden bireysel olarak yapiliyor.
evrak vs gerkmiyor..

Başbakanlık bursuna herkes basvurabiliyo mu yoksa belirli bi şartı falan var mı? ben daha yeni yerleşcem de

başbakanlık bursu ailesinden birisini kaybetmiş yada madi olanağı çok düşük,aileden birden fazla öğrenci okuyorsa verlir.karşılıksızdır.tek dersinizin kalması yada ort altı olmanızda burs anında kesilir.bi dahada alamazsınız

birden fazla öğrenci derken mesela bnm kardeşim lisede okuyo alablr miyim

arkadaslar bugn son mu basvuru ??
7 agustos demiş arkadas ?
mmm şey bide ben bu yıl yerlesecem sonuclrı bkliyorum yani.. ben basvurabiliyorum dimi ?
ha bide ablam bursu almıstı bn de alabilrmiyim ??

bende başbakanlık alıyorum onlar eskidendi canm. artık şans ile veriliyo resmen yani ben alıyosm herkez almalı çünkü araba bile var benm. belki fakülteyi birincilik ile kazandım onun için aldım ama bi arkadaşn babası yok ona çıkmadı. ve artık en çok 3 ders alttan olunca gidiyo basbakanlık.

bide burs alttan derslerin verilmesi ile yeniden başlıyo çünkü arkadaşmın kesildi bütlerden sonra tekrar alıyo
ve emin olmak için sordum hocama kesinlikle şans işi kimin alacağı belli olmuyo.
üstelik babam da sakadat ürünleri italatı ve ihracatı ile uğraşıyo hani o konuya kalsa yine almamam gerek. ve evet haksızlık bu çünkü sınıfta muhtaç 4 kişi kötü durumda.

Kızlar burs ya da öğrenim kredisi için için her yıl tekrar başvuru mu yapılıyor? bir de yaz aylarında okulun kapalı olduğu zamanlarda da veriliyor mu?
Son bi soru daha öğrenim kredisi sonradan bursa dönüşebilir mi?

ben 3 sene öncesinden bahsediyorum zaten
ben almadım arkadaşlar aldı onların yaşadıkları bunlar.şimdi değişmiş olabilir.son durum hakkında bilgim olmadığın sölemiştim

bir kere başvuru yeterli canm. evet ben yaz ayında da alıyorm şimdi yani.son soruyu anlamadım ama karşılıksıza dönüşmez yani bursun. :84:

arkadaslar bugn son mu basvuru ??
7 agustos demiş arkadas ?
mmm şey bide ben bu yıl yerlesecem sonuclrı bkliyorum yani.. ben basvurabiliyorum dimi ?
ha bide ablam bursu almıstı bn de alabilrmiyim ??

bursu alabilirsin de daha tarih açıklanmadı ki. yani kyk sitesine gir oradan öğren.geçen yıl okul açıldı öyle başvuru yaptık. ve ilk bursmdu ocakda verildi.yani kyk ya bak sen en iyi sonuç orada :)

geri ödemeli de çıkabilir ve ödemesi olmayan da çıkabilir :) ana vakıf ile alakalı bilgim yok öğrenince haber veririm :)))))))

Başbakanlık bursuna herkes basvurabiliyo mu yoksa belirli bi şartı falan var mı? ben daha yeni yerleşcem de

herkes basvurabılır canım fakat aıleden bırını kaybetmıs anne baba ayrı veya baba ıssızse faln boyle olanlar daha sanslı cıkma sansı yuksek.en fazla okudugun yıllar boyunca 4ten fazla alttan dersın kalmamalı.burs gerı odemelı olmuyor. oğrenım kredısı gerı odemelı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…