- Konu Sahibi XXXzeynepXXX
-
Başbakanlık bursuna herkes basvurabiliyo mu yoksa belirli bi şartı falan var mı? ben daha yeni yerleşcem de
başbakanlık bursu ailesinden birisini kaybetmiş yada madi olanağı çok düşük,aileden birden fazla öğrenci okuyorsa verlir.karşılıksızdır.tek dersinizin kalması yada ort altı olmanızda burs anında kesilir.bi dahada alamazsınız
başbakanlık bursu ailesinden birisini kaybetmiş yada madi olanağı çok düşük,aileden birden fazla öğrenci okuyorsa verlir.karşılıksızdır.tek dersinizin kalması yada ort altı olmanızda burs anında kesilir.bi dahada alamazsınız
bende başbakanlık alıyorum onlar eskidendi canm. artık şans ile veriliyo resmen yani ben alıyosm herkez almalı çünkü araba bile var benm. belki fakülteyi birincilik ile kazandım onun için aldım ama bi arkadaşn babası yok ona çıkmadı. ve artık en çok 3 ders alttan olunca gidiyo basbakanlık.
Kızlar burs ya da öğrenim kredisi için için her yıl tekrar başvuru mu yapılıyor? bir de yaz aylarında okulun kapalı olduğu zamanlarda da veriliyor mu?
Son bi soru dahaöğrenim kredisi sonradan bursa dönüşebilir mi?
ben 3 sene öncesinden bahsediyorum zaten
ben almadım arkadaşlar aldı onların yaşadıkları bunlar.şimdi değişmiş olabilir.son durum hakkında bilgim olmadığın sölemiştim
arkadaslar bugn son mu basvuru ??
7 agustos demiş arkadas ?
mmm şey bide ben bu yıl yerlesecem sonuclrı bkliyorum yani.. ben basvurabiliyorum dimi ?
ha bide ablam bursu almıstı bn de alabilrmiyim ??
merhaba arkadaşlar . aramızda başbakanlık bursu alan arkadaşlar var mı ? bende başbakanlık bursu almak istiyorum fakat başvuru tarihini, nasıl başvuracağımı falan bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim . teşekkürler ..
Başbakanlık bursuna herkes basvurabiliyo mu yoksa belirli bi şartı falan var mı? ben daha yeni yerleşcem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?