- 8 Haziran 2012
- 5.278
- 1.437
- 248
- Konu Sahibi AngryPenguin
-
gülen erzurumlu muymuş
Evet Pasinler ilçesinin Korucuk köyünden haberlerde izlemiştim köylülere soruyor hangi partiye oy vereceksiniz diye hoca kime derse ona yada Mhp ye diyorlardı ve o sıralar da köyde sadece MHP bayrakları asılıydı
bu ne ya birilerinin lafına göre mi oy veriyolar
çok saçma
Fethullah Gülenin köyü MHP bayraklarıyla donatıldı
Fethullah Gülenin, Erzurumun Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyü, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde MHP bayraklarıyla donatıldı.
Bir önceki seçimlerde MHPye az sayıda oyun çıktığı Korucuk köyünde, köy sakinlerinin bu kez yapılacak seçimlerde MHPye eğilimli oldukları gözlendi.
MHPye önceki seçimlerde az sayıda oyun çıktığı köyde bu kez MHPye eğilim var. Korucuk köyü MHP bayraklarıyla donatıldı. 243 seçmeni bulunan Gülenin köyü Korucukta, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde MHP çok az sayıda oy alırken, AK Parti ise geçerli 237 oyun 222sini aldı.
"O NE DERSE..."
Gülenin doğduğu köy olan ve 10 bin dönümlük alana kurulu köyün girişi ve tüm sokaklarında MHP bayrakları dalgalanıyor.
Korucuk köyü sakinlerinden 67 yaşındaki Henife Norşen, Fethullah Gülenle çocukken birlikte okuduklarını ve sınıf arkadaşı olduğunu ifade ederek, Önceki seçimlerde oylarımızı AK Partiye verdik. Ama bu seçimde oylarımız MHPnin. Hoca efendi hangi tarafa işaret ederse, o tarafa oy veririz. İşaret MHPden yana. Hoca efendi köyümüzün insanı, o ne derse onu yaparız dedi.
Köyün sakinlerinden İbrahim Hakkı ise köyde seçimler öncesinde ikilem olduğunu belirterek, Oyların yarısı AK Partiye, yarısı da MHPye gider. Önceki seçimlerde hep AK Parti idi. Ancak bu seçimlerde MHP bu köyde oy oranını yükseltecek gibi görünüyor. Her şeyden önce hangisi hayırlı ise o olsun diye konuştu.
http://www............./fethullah-gulenin-koyu-mhp-bayraklariyla-donatildi-politika-336246
bu ne ya birilerinin lafına göre mi oy veriyolar
çok saçma
şimdiye kadar cemaat akepe'ye oy verin diyordu,veriyorlardı
ama o zaman dindar diye düşünüp kendileri de vermek istiyodu zaten
şimdi benim gördüğüm chp ve mhpnin güçlü olduğu yerlere göre oy verecekler ak parti gelmesin diye
ama bana saçma geliyo benim görüşüme uygun değilse neden birinin söylediği şeye göre oy vereyim ki
kendileri bi parti belirleyip ona göre verebilirler görüşleri doğrultusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?