• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan'ın Gülen Konuşması Erzurum Mitinginde Tepki Gördü

AngryPenguin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
5.278
1.437
248
Başbakan Erzurum mitinginde, Fethullah Gülen'in memleketinde Gülen hakkında konuşmaya başlayınca bazı vatandaşlar alanı toplu şekilde terk etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Erzurum mitinginde, Fethullah Gülen'e memleketinde Gülen hakkından konuşmaya başlayınca mitingde bulunan bazı vatandaşlar alanı toplu şekilde terk etti.

BİNLERCE KİŞİ MİTİNG ALANINI TERK ETTİ

Başbakan Erdoğan Rize mitinginden sonra Erzurum'a havayoluyla geldi. Partisi tarafından İstasyon Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Başbakan, Fethullah Gülen'e yönelik konuşmaya başlayınca, kalabalık bir grup miting alanını terk etti.

PARTİLİLER BASIN MENSUBUNA SALDIRDI
Alanı terk edenlerle görüşmek isteyen gazetecilere ise bazı partililer engel olmaya çalıştı. Gazeteciler ile tartışan partililer, ayrılanları değil, miting alanında olanları çekmelerini istedi. "Erdoğan'dan küfür dinlemek istemiyorum, projelerini anlatsın" diyen bir vatandaşa ise bir partili saldırmak istedi. Bazı yerlerde miting alanından ayrılanlar ile partililer arasında tartışmalar yaşandı.

http://www.haberler.com/basbakan-a-erzurum-da-sok-protesto-5814494-haberi/

gülen erzurumlu muymuş

Evet Pasinler ilçesinin Korucuk köyünden haberlerde izlemiştim köylülere soruyor hangi partiye oy vereceksiniz diye hoca kime derse ona yada Mhp ye diyorlardı ve o sıralar da köyde sadece MHP bayrakları asılıydı :ssz:

Evet Pasinler ilçesinin Korucuk köyünden haberlerde izlemiştim köylülere soruyor hangi partiye oy vereceksiniz diye hoca kime derse ona yada Mhp ye diyorlardı ve o sıralar da köyde sadece MHP bayrakları asılıydı :ssz:

bu ne ya birilerinin lafına göre mi oy veriyolar
çok saçma :27:

bu ne ya birilerinin lafına göre mi oy veriyolar
çok saçma :27:

Fethullah Gülen’in köyü MHP bayraklarıyla donatıldı
Fethullah Gülen’in, Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyü, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde MHP bayraklarıyla donatıldı.

Bir önceki seçimlerde MHP’ye az sayıda oyun çıktığı Korucuk köyünde, köy sakinlerinin bu kez yapılacak seçimlerde MHP’ye eğilimli oldukları gözlendi.
MHP’ye önceki seçimlerde az sayıda oyun çıktığı köyde bu kez MHP’ye eğilim var. Korucuk köyü MHP bayraklarıyla donatıldı. 243 seçmeni bulunan Gülen’in köyü Korucuk’ta, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde MHP çok az sayıda oy alırken, AK Parti ise geçerli 237 oyun 222’sini aldı.

"O NE DERSE..."

Gülen’in doğduğu köy olan ve 10 bin dönümlük alana kurulu köyün girişi ve tüm sokaklarında MHP bayrakları dalgalanıyor.

Korucuk köyü sakinlerinden 67 yaşındaki Henife Norşen, Fethullah Gülen’le çocukken birlikte okuduklarını ve sınıf arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Önceki seçimlerde oylarımızı AK Parti’ye verdik. Ama bu seçimde oylarımız MHP’nin. Hoca efendi hangi tarafa işaret ederse, o tarafa oy veririz. İşaret MHP’den yana. Hoca efendi köyümüzün insanı, o ne derse onu yaparız” dedi.

Köyün sakinlerinden İbrahim Hakkı ise köyde seçimler öncesinde ikilem olduğunu belirterek, “Oyların yarısı AK Parti’ye, yarısı da MHP’ye gider. Önceki seçimlerde hep AK Parti idi. Ancak bu seçimlerde MHP bu köyde oy oranını yükseltecek gibi görünüyor. Her şeyden önce hangisi hayırlı ise o olsun” diye konuştu.

http://www............./fethullah-gulenin-koyu-mhp-bayraklariyla-donatildi-politika-336246

Fethullah Gülen’in köyü MHP bayraklarıyla donatıldı
Fethullah Gülen’in, Erzurum’un Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyü, 30 Mart yerel seçimleri öncesinde MHP bayraklarıyla donatıldı.

Bir önceki seçimlerde MHP’ye az sayıda oyun çıktığı Korucuk köyünde, köy sakinlerinin bu kez yapılacak seçimlerde MHP’ye eğilimli oldukları gözlendi.
MHP’ye önceki seçimlerde az sayıda oyun çıktığı köyde bu kez MHP’ye eğilim var. Korucuk köyü MHP bayraklarıyla donatıldı. 243 seçmeni bulunan Gülen’in köyü Korucuk’ta, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde MHP çok az sayıda oy alırken, AK Parti ise geçerli 237 oyun 222’sini aldı.

"O NE DERSE..."

Gülen’in doğduğu köy olan ve 10 bin dönümlük alana kurulu köyün girişi ve tüm sokaklarında MHP bayrakları dalgalanıyor.

Korucuk köyü sakinlerinden 67 yaşındaki Henife Norşen, Fethullah Gülen’le çocukken birlikte okuduklarını ve sınıf arkadaşı olduğunu ifade ederek, “Önceki seçimlerde oylarımızı AK Parti’ye verdik. Ama bu seçimde oylarımız MHP’nin. Hoca efendi hangi tarafa işaret ederse, o tarafa oy veririz. İşaret MHP’den yana. Hoca efendi köyümüzün insanı, o ne derse onu yaparız” dedi.

Köyün sakinlerinden İbrahim Hakkı ise köyde seçimler öncesinde ikilem olduğunu belirterek, “Oyların yarısı AK Parti’ye, yarısı da MHP’ye gider. Önceki seçimlerde hep AK Parti idi. Ancak bu seçimlerde MHP bu köyde oy oranını yükseltecek gibi görünüyor. Her şeyden önce hangisi hayırlı ise o olsun” diye konuştu.

http://www............./fethullah-gulenin-koyu-mhp-bayraklariyla-donatildi-politika-336246

gülen röportajda birşey dememiş sanırım kime verecekleri konusunda
ama cemaat bazı yerlerde chpyi bazı yerlerde mhpyi destekliyo diye duydum ben

şimdiye kadar cemaat akepe'ye oy verin diyordu,veriyorlardı:34:

ama o zaman dindar diye düşünüp kendileri de vermek istiyodu zaten
şimdi benim gördüğüm chp ve mhpnin güçlü olduğu yerlere göre oy verecekler ak parti gelmesin diye

ama bana saçma geliyo benim görüşüme uygun değilse neden birinin söylediği şeye göre oy vereyim ki
kendileri bi parti belirleyip ona göre verebilirler görüşleri doğrultusunda

Son düzenleme:
ama o zaman dindar diye düşünüp kendileri de vermek istiyodu zaten
şimdi benim gördüğüm chp ve mhpnin güçlü olduğu yerlere göre oy verecekler ak parti gelmesin diye

ama bana saçma geliyo benim görüşüme uygun değilse neden birinin söylediği şeye göre oy vereyim ki
kendileri bi parti belirleyip ona göre verebilirler görüşleri doğrultusunda

demek ki dindar diye vermiyorlarmış:34:

PARTİLİLER BASIN MENSUBUNA SALDIRDI
Alanı terk edenlerle görüşmek isteyen gazetecilere ise bazı partililer engel olmaya çalıştı. Gazeteciler ile tartışan partililer, ayrılanları değil, miting alanında olanları çekmelerini istedi. "Erdoğan'dan küfür dinlemek istemiyorum, projelerini anlatsın" diyen bir vatandaşa ise bir partili saldırmak istedi. Bazı yerlerde miting alanından ayrılanlar ile partililer arasında tartışmalar yaşandı.
alıntı

şu koyu yazılı yere ne çok güldüm :52::52:
biraz mantıklı yalanlar yazsalar inanıcaz ..:27:
Başbakandan başka projeden bahseden bir parti lideri yokki ..:51:

bol uydurmalı haberlere devam..:9:

oraya gelen adam Fethullah ile ilgili eleştirileri zaten duyacağını bilerek gelir ki...

ne saçmalık :)

oraya artık o cemaate ait kimse gitmez zaten sadece akp ye oy veren, verecek olan, orada bulunmak isteyen kişiler gelir.

adam neler neler yapıyor ve anlatıyor zaten

arada eleştirisini de yapıyor.

orda olan herkes de ona katılıyor hak veriyor, yani onunla aynı görüşü paylaşanlar gelir oraya.

diğerlerinin orda işi olmaz, ortalığı karıştırmak isteyen birileriyse bilemem :)

o alanda destekçileri var, onlar gelir, dinlerler, coşarlar evlerine dağılırlar insanlar :)

memnun bir şekilde, çünkü oraya sevdiği desteklediği adamın söylemlerini dinlemeye gelmiştir.

herkes halinden memnun tv de gördüğüm, mitinglerde senelerdir gördüğüm kadarıyla :)

herkesin kendi destekçisi orada bulunur, chp mitingine nasıl bir akp li mhp li gitmiyorsa, akp mitingine de cemaatten birisi gitmez :)

adamı sevmiyorlar zaten artık :) zorla niye gitsin ki oraya, dediğim gibi ortalığı karıştırmaya çalışan bir gurupsa bilemem :)

direktifle iş çevirmeye kalkışan bir gurup mesela :) haberi stv de gördüm

çirkinleştiler iyice zaten yalanın haddi hesabı yok :)

Belli ki protesto için gidilmiş oraya çünkü zaten her mitinginde erdoğan gülene yükleniyor eleştiriyor (kibarca:1:)..
Konunun gülen e geleceğini herkes bilir.
Hal böyleyken amaç proje dinlemek değil tepki için orada bulunmaktır.
Aynı taraftayken iki farklı taraf oldular yesinler birbirlerini:19:

Back