• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakana Duyduğu Sevgiyi Abartan 34 Kişi

Abowww :53: beni benden aldıı , 1000 kat daha sevmedim şimdi :9::9::9: kemerini sıkı bağlasın yoksa birgün gevşeklikten düşerse pohpohlayanı çok olacak , ha bi de kedi var trofoda ki kedi de görmemeli mazallahh gidiverir :60::60::60::60:

ooohaaa :53:
milletin tayyip aşkına bak :23:
kocamı bile yazmam,bu ne aşktır yaw :9:

23 nasıl ama:27::27:

$Capture20.JPG

yaw bunlar karikatürüstlere kızıyorlar bizimle dalga geçiyorlar diye ,kendileri tam karikatür gibiler ama :27: yiğit bulut tam sapıtmış, başbakanımızı kefeni ile gördüm. :27: mümkün değil gidemezsiniz, giderseniz dönemezsiniz :43: :43: ne etsem şimdi ağlasam mı çok acıklı geldi bana..:1:

Yalnız bu insanları, bilim adamları ilerde inceleyecek bence.Belkide bundan 100 yıl sonra bu kafaya nasıl ulaşmışlar,nasıl bir travma yaşamışlar ki bu hale gelmişler diye merak edilecek ve bu zamanlar inceleme altına alınacak.

Bizim insanımız çok saf temiz kalpli ne diyim. :31:

aldatılıp burda bize kocasını savunan kadınlara benzetiyorum bu tavırları. Daha bir hırsla kocalarına sarılıyorlar ya hani :)

Back