• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan: "Niye kaçıyorsun ulan israil dölü"

Ben görmedim ben görmedim :111:

100 kere izledim, 1000 kere izledim yine de görmedim,duymadım :97:

Peeeeeeeeeeeeh :57:

Son düzenleme:
Biz hergun yeni bir olaya rezillik demekten biktik, bunlar rezillik cikartmaktan bikmadi. Arkadasin biri yazmis, AKPli arkadasi "guluyorum haline" demis... Oyle... Halk artik oyle bir seviyeye geldi ki, her turlu rezillik normal geliyor, hatta AKP kaynakli ise prim bile yapiyor... Birgun gelecek, rezillikte sinir tanimiyoruz ya, Erdogan Cumhurbaskani, Apo basbakan olacak, hala gulecegiz biz birbirimize... Olmayacak sey mi? Bir dusunelim bakalim... Erdogan Baskanlik sistemi ister... Oyle ise eyaletler de olacak... Bunlardan biri de Kurdistan olamaz mi yani? Eeee...? Halk sectikten sonra bu eyaletin baskani sizce kim olabilir? :27: Daha cok gulecegiz coookk...

bu konuda ne kaçıyorsun İsrail dölü dedi değil de ''gel bakayım az önce istifa et diyordun'' demiş diyenler vardı.
hangisi net bilmiyorum tabi:44:

yuh artık başka bişey demiyorum milleti dövmeyede başladııııııı durum çok vahimm :18:

Ayni olay baska bir ülkede yasansa o basbakan istifa etmek zorunda kalir.
Ama bizimki cikip haketti der, yandaslari iyi yapti der, hatta yine kendilerini magdur taraf olarak gösterirler.
Bazen yurtdisinda yasadigim icin kendimi sansli hissediyorum gercekten.
Önceden Türkiye'ye geri dönmek icin can atardim, simdi eski istegim bile kalmadi.

Sakln gelmeyin hanimefendi.
Ben de burdan kurtulmanin hayalini kuruyorum. Ki ben ulkemi cook severdim.

"istifa et diyordun" sözünü,oturmuş düşünmüş ve " israil dölü" diye çarpıtmış bir haber anlayışından dürüst ve doğru habermi bekliyoruz !

Vurduğunu düşünmüyorum ama bu kadar sinirlenmesini doğru bulmadım,oraya gidiş sebebi belliyken ne olursa olsun sakin kalmalıydı.

Son düzenleme:
Back