- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
a çok ayıp
başbakanımız orda niye kaçıyorsun istifa et diyordun
demiş (!)
yok aslında demişki "benim güzel kardeşim az evvel ağzından istifa et dediğini duydum, sen gel hele şöyle bi çay kahve içelim derdimiz neyse çözelim bak burası çok kalabalık ne dediğini bile tam duyamıyorum" demiş. Hatta adamla konuşmak için yaklaşırken sen tut ayağın tökezlesin bide avcun açık o sıra, adamın üstüne doğru düşerken destek almak iste ama tokat atmış gibi ol. Hay Allah.
kesinlikle böyle olmuş
Aslında bütün bunların daha kısa bir açıklaması var, MONTAJ.
yok aslında demişki "benim güzel kardeşim az evvel ağzından istifa et dediğini duydum, sen gel hele şöyle bi çay kahve içelim derdimiz neyse çözelim bak burası çok kalabalık ne dediğini bile tam duyamıyorum" demiş. Hatta adamla konuşmak için yaklaşırken sen tut ayağın tökezlesin bide avcun açık o sıra, adamın üstüne doğru düşerken destek almak iste ama tokat atmış gibi ol. Hay Allah.
bi de o etten duvarın ardında gelin burda yuhalayın demişti, zaten yuhalıyolar ama yanına gelemiyorlarki, arada 2 kat asker, 2 kat polis, 2 kat koruma var
bi de korumaları aralamaya çalışmaz mı
açacaksın önünü.. benim halkım benim halkım diyor ya hani, halkıyla bi kucaklaşsaydı hasretler dinseydi.
Kucaklaşmak onun fıtratında yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?