• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan: "Niye kaçıyorsun ulan israil dölü"

NickimTam13Harf

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
10.610
6.977
248
Başbakan Erdoğan'ın vatandaşa yumruk attığı o anlar, marketin içindeki bir kameradan çok net bir şekilde görüntülendi. Bu görüntülerde ilginç bir detay da dikkatlerden kaçmadı...

Erdoğan vurduğu şahısa "Niye kaçıyorsun ulan İsrail dölü!" diyor.
[video]http://video.sozcu.com.tr/2014/video/haber/niye-kaciyorsun-ulan-israil-dolu-2.html[/video]

kaynak: http://video.sozcu.com.tr/2014/video/haber/niye-kaciyorsun-ulan-israil-dolu-2.html

Vatandaşa tekme tokat dal, vatandaşa ağzına geleni söyle,

sonrada anti-AKP'liler bu olayda bile siyaset yapıyor olsun.

Nolur ne yiyip içiyorsunuz banada söyleyin, ben de böyle rahat olmak istiyorum.

a çok ayıp:19:
başbakanımız orda niye kaçıyorsun istifa et diyordun
demiş
(!)

yok aslında demişki "benim güzel kardeşim az evvel ağzından istifa et dediğini duydum, sen gel hele şöyle bi çay kahve içelim derdimiz neyse çözelim bak burası çok kalabalık ne dediğini bile tam duyamıyorum" demiş. Hatta adamla konuşmak için yaklaşırken sen tut ayağın tökezlesin bide avcun açık o sıra, adamın üstüne doğru düşerken destek almak iste ama tokat atmış gibi ol. Hay Allah.

yok aslında demişki "benim güzel kardeşim az evvel ağzından istifa et dediğini duydum, sen gel hele şöyle bi çay kahve içelim derdimiz neyse çözelim bak burası çok kalabalık ne dediğini bile tam duyamıyorum" demiş. Hatta adamla konuşmak için yaklaşırken sen tut ayağın tökezlesin bide avcun açık o sıra, adamın üstüne doğru düşerken destek almak iste ama tokat atmış gibi ol. Hay Allah.

kesinlikle böyle olmuş :31:

Ayni olay baska bir ülkede yasansa o basbakan istifa etmek zorunda kalir.
Ama bizimki cikip haketti der, yandaslari iyi yapti der, hatta yine kendilerini magdur taraf olarak gösterirler.
Bazen yurtdisinda yasadigim icin kendimi sansli hissediyorum gercekten.
Önceden Türkiye'ye geri dönmek icin can atardim, simdi eski istegim bile kalmadi.

bi de o etten duvarın ardında gelin burda yuhalayın demişti, zaten yuhalıyolar ama yanına gelemiyorlarki, arada 2 kat asker, 2 kat polis, 2 kat koruma var:27::27:

Azda olsa beni gülümsetmeye basardiniz, tesekkür ederim bunun için!

bi de o etten duvarın ardında gelin burda yuhalayın demişti, zaten yuhalıyolar ama yanına gelemiyorlarki, arada 2 kat asker, 2 kat polis, 2 kat koruma var:27::27:

bi de korumaları aralamaya çalışmaz mı :31:

açacaksın önünü.. benim halkım benim halkım diyor ya hani, halkıyla bi kucaklaşsaydı hasretler dinseydi.

Bide bu videoyu izleyipte tokat attığı ne malum ,israil dölü değil sıkıysa istifa et dedi diyenler yok mu.:27:

ya anlayamıyorum kendi kendimi yiyorum resmen.
bunca görüntüye bunca olanlara rağmen nasıl kör olabiliyorlar, nasıl nasıl nasıl :47::47::47::47:

Akpli arkadaşım var attım ona bu videoyu yakışıyor mu TC Başbakanına dedim, gülüyorum sana sadece dedi :53::53::47:

"hadi benim yanımda yuh çekin bir de"
"niye kaçıyorsun ulan israil dölü"

bunları söyleyen bir ülkenin başbakanı yahu. ne kadar olgun, ne kadar aklı başında değil mi? bir "çıkışa gel, çıkışta görüşelim" demediği kalmış.

Son düzenleme:
“böyle karalamazsınız, bizi seven sevmiş. Sandık da şahidimizdir, bunların hepsi montaj. Hepsini bir bir çıkaracağız halkın önüne”
Tayyip Erdoğan

Back