• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basbakan nefret soyleminden vazgecmeli..

oy vermeyenlerde bir insana körü körüne bağlanmak yok çünkü, sosyal medya da nasıl k....duk diyen kadınlar bile gördüm, bildiğin derbi maçı sonrası kahvehane gibi, hatta daha kötü, futbolda bile bu kadar nefret yok
aslında bence oy vermeyenlerin düşünceleri daha sağlıklı ama yetmiyor işte haklısın, ve ellerinde din gibi kitleleri sürükleyen birleştiren, halkın kolayca manipüle edilmesini sağlayan birşey yok
açıkcası benim hiç ümidim yok, uyum sağlayama çalışmaktan başka bir yol göremiyorum bireysel olarak

Aynen daha saygili bir taraf olduğumuz apacik.. Ben bile seçim sonrası demek ki ben yanlis yorumluyorum bu adami kotu bakiyorum onyargiliyim demek ki dedim...

Ama secim kumpaslari cikinca ve buraya girince Vazgeçtim bu dusuncemden..

Biz iyi olandan yana olmaya haziriz ama AKP taraftarı kotude olsa assada kessede akp kanda akitsa ondan yana bir gram.kuşkusu olmayacak bir kafaya sahipler işte bu çok tehlikeli ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi de başbakan zaten nefret söylemlerinden besleniyor,insan besin kaynağını keser mi hiç?ona bu haliyle hayran olan çok geniş bi kitle var.

Ben bu konuda ki ümidimi ölen çocuklarımızı yuhlattığı ve arkalarından nefret söylemlerine devam ettiği zaman kestim...

Bence de asla bu tavri bırakmayacak.. Ama millet olarak bizi bolecek şuan bile ektiği tohumlar cikiyor ortaya Allah bilir daha neler olacak boyle giderse

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back