Başbakan Erdoğan: Kız ve erkek öğrenci aynı evde olmaz, denetleyeceğiz

Daha bunlar iyi günlerimiz.
Tanrım şeytanın gazabından korusun hepimizi!!! Amin!!

Haber kaynaginiz yalan cikti, arastirmadan yazip durmussunuz.Kaynak diye butun konularda bizlere hatirlatma yapanlar, bu haberi gormedi galiba.

Zaman Gazetesi'nin haberine göre Başbakan Erdoğan, dün partisinin Kızılcahamam kampının son gününde, partililere yaptığı konuşmada, pek çok konunun yanı sıra üniversite öğrencilerin yurt sorunlarına da değinirken ilginç bir denetim hazırlığından söz etti.

'KIZ-ERKEK ÖĞRENCİ AYNI EVDE KALAMAZ'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, üniversitelerdeki yurt yetersizliği sorunlarına dikkat çekerken, "Kız - erkek öğrenci aynı evde kalamaz. Talimatını verdik, denetimi yapılacak" ifadelerini kullandı.

'EVLERİ DENETLEME GİBİ BİR TALİMAT YOK'

Zaman'ın haberine Başbakanlık kaynaklarından açıklama geldi. Açıklamada, Başbakan Erdoğan'ın yurt sıkıntısına vurgu yaparak, öğrencilerin aynı evlerde erkekli kızlı yaşamak zorunda kaldıklarını ifade ettiği, ancak evlere denetimle ilgili bir konudan bahsetmediği belirtildi. Başbakanlık yetkilileri, Erdoğan'ın valiye talimatının evleri kontrolle ilgili değil, yurt sorunun çözülmesiyle ilgili olduğunu ifade etti.
Zaman'ın Haberi Yalan Çıktı

Zaman gazetesinin Basbakan hakkinda yalan haber yapacqgini dusunmedigim icin kaynaga guvendim acikcasi.

Ayrica sayin Basbakan meccburiyetten degil istedikleri icin ayni evde yasiyor gencler.

Zaman gazetesinin Basbakan hakkinda yalan haber yapacqgini dusunmedigim icin kaynaga guvendim acikcasi.

Ayrica sayin Basbakan meccburiyetten degil istedikleri icin ayni evde yasiyor gencler.

Zaman gazetesinin Basbakan aleyhinde olan yazilarini gormediniz galiba.Ben Geziden beri, bircok capulcu taraftari yazilarini gordumde.Gezi olaylari kimin ne safta oldugunu gosterdigi icin artik kimsenin maskesi kalmadi, kim vatansever kim vatanhaini millet gormus oldu.
Zaman su hali Hurriyet gazetesinden farksiz degil.Cunku rant kapilarini(dershanelerin kapatilmasi ozellikle, birde Mit e istedikleri adamlari yerlestirmeme gibi nedenlerle, basbakana dusman kesildiler. Isteklerini yerine getirmeyen basbakana yukleniyorlar simdi.Bil bakalim olimpiyatlarin sponsorlari kim ordan anlarsiniz kimlerin taraftari olduklarini gorursun.Koc basta olmak uzere buyuk capulcularin sponsoruyla Turkce olimpiyatlari yapildi.Eee kimin ekmegini yiyorlarsa onlara yagdanlik yapiyorlar.Isin ozu budur.Birkac zaman gazetesi haberi alintiliyorum buraya, kimden yana olduklarini anlamaniz acisindan.

Zaman'dan 'Diktatör Erdoğan' Açıklaması!

Gülen: Onlara Çapulcu Demeyin

Haberlerden anlasiliyor olmali kimden yana olduklari.Tesbihte hata olmaz.

zaman gazetesi ne zaman döndü ya Allah Allahh hayret de bişeyy !!! ne kadar ayıp !! hiç yapılır mı bu !! halbuki haber doğru olsaydı ne kadar çok sevinecekti bazıları ama yalan çıkınca da sevindiler ..aslında yurt sorunu olduğu için kızlı erkekli aynı evde kalıyorlar bu bize ters demekle bişey omaz ki..!! her tarafı tokiyle dolduracağına keşke azcık yurtlara yatırım yapsaydı eğitime yatırım yapsaydı..ha şimdi buna da söyleyecek bir şeyiniz vardır lakinnn üniversitedeyken yurt kontejyanları dolu olduğu için yurt bulamadım özel yurtlar anasının gözüydü mecburenn 8 kişi aynı evde kalmıştık pehhhh ne günlerdii tabi hepimiz kız idik ammmman yanlış anlaşılmasın amman diyeyim !!!!

kaynak isteyenlere, milliyet gazetesi yorumu;

[h=1]Başbakan Erdoğan'ı kızdıran görüntü![/h][h=2]Okullarda yaşanan yurt sıkıntılarına dikkat çeken Erdoğan "Kız öğrenciler, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Muhafazakar yapımıza bu ters" dedi.
VALİ BEY'E TALİMATI VERDİK"

Vakıfların daha çok yurt yapmasını teşvik edeceklerini ifade eden Erdoğan, yurt eksikliğinin yol açtığı sıkıntıları sayarken çarpıcı bir örnek vererek "Denizli ilinde şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Üniversite öğrencisi genç kız, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Bunun denetimi yok. Muhafazakar Demokrat yapımıza bu ters. Vali Bey'e bunun talimatını verdik. Bunun bir şekilde denetimi yapılacak" dedi.

alıntı : Başbakan Erdoğan'ı kızdıran görüntü! - Milliyet Haber
[/h]

Haber yalan diyenler, zaman gazetesinden önce milliyet gazetesini okursa, ne derece doğru ne derece yalan olduğunu anlayabilir herhalde..

Tabi ki kimse kimsenin evine baskın yapıp kız - erkek öğrenci aynı evde kalıyor mu diye bakacak değil. Bunun yalan haberle ilgisi yok, eğer böyle bir şey söylenmişse, zaten söyleyen yalancıdır. hukuka aykırı, kimin evine girip kimi denetliyorsun derler adama. kapıyı açmazsın olur biter. neyse..

kendi muhafazakarlığını, başkalarına da aşılamak isteyen zihniyetten doğan talihsiz sözler olarak yorumluyorum. anca boş muhabbet olur, tepki toplar. eğitim sistemimizde ki en büyük sorun bu sanki, bunu bir başbakan nasıl bu şekilde dile getirmeye yüz buluyor. şaka gibi

Yurtlarin yetersizlikleri ortada bu konu gundeme alindi insallah daha da duzelecek diye dusunuyorum.Turkiyenin o kadar sorunu varki, hepsi bir hamlede keske cozulse ama zamanla daha da duzelecek.Tokiyle kira oder gibi insanlar ev sahibi oluyor, buda guzel bir hizmet elbette.Hayatinda hic ev alamayacak insanlar ev sahibi oluyor, bu hizmeti kucumsememek lagzim.
Eksik gelen yurt binalarina mutlaka ek binalar yapilmali ve yurtlar daha yasanabilir hale gelmeli.Devlet yurdunda kalmadim ama pek iyi anlatmazdi kalan arkadaslar.Balik istifi gibi odalarda kaliniyor, sonra hirsizlik filan cokmus arkadaslarimin anlattigina gore.Yurtlar iyilestirilmeli arti birde aileler ve yurtlar ogrencilerine ahlak olarak neler katabildigini de dusunmeli.Arkadaslarimin kilitli valizlerini bile kirip en degerli esyalarini calan hirsizlar barindiriyor, arti psikopat derecesinde insanlar cikabiliyor iclerinde.Yeni gelenleri, ezen ust siniflar bunlara yonelik de egitimler verilmeli ogrencilere.Sorunlar cok herkes elini tasin altina koymali.Maalesef iyi muahlefet partisi olmadigi icin bazi konular gozardi edilebiliyor.Muhalefet asli gorevini icra edebilseydi, bizim gundemimizde de boyle abuk sabuk konular olmayacakti.

Kaynak diye hepinize tutturuyorum, geçen gün bir üyenin açtığı kaynaksız konuyu kapadım, sizle aynı düşünmeyen bir üyenin.
Her an sitede olamayacağımızı düşünüp kötü içerik bildirimi yapsanız, satır aralarına ima sıkıştırmasanız.
Kaynak lafını kişisel algılamasanız.

dayatılmaya çalışan yaşam şeklinden gına geldi.

gerçi söz konusu cümle "öğrenciyken evlenenlerin kredi borçlarını silen insan"dan gelince, epey trajikomik oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…