- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.403
- 298
- Konu Sahibi ispanakliborek
-
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , üniversitelerdeki yurt yetersizliği sorunlarına dikkat çekerken, Kız - erkek öğrenci aynı evde kalamaz. Talimatını verdik, denetimi yapılacak dedi.
Başbakan Erdoğan, dün partisinin Kızılcahamam kampının son gününde yaptığı konuşmada, pek çok konunun yanı sıra üniversite öğrencilerin yurt sorunlarına da değinirken ilginç bir denetim hazırlığından söz etti.
Eğitimle ilgili birçok problem bulunduğunu söyleyen Erdoğan, özellikle yurtlarla ilgili aksaklıkların altını çizdi. Vakıfların daha çok yurt yapmasını teşvik edeceklerini söyleyen Erdoğan, yurt eksikliğinin yol açtığı sıkıntıları sayarken çarpıcı bir örnek verdi ve şöyle dedi:
Denizli ilinde şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Üniversite öğrencisi genç kız, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Bunun denetimi yok. Muhafazakar demokrat yapımıza bu ters. Vali Beye bunun talimatını verdik. Bunun bir şekilde denetimi yapılacak.
Anlamadıgım nokta şu ki, eğer bu haber gerçekse benim ve ailemin muhafazakar yapımdan kime ne? Denetlerken ne diye denetleyeceksiniz? Zina suçundan da yargılayacak mısınız aynı evde kalanları? Ben müslüman ve muhafazakar yaşamak zorunda mıyım? Nedir Allah aşkına bu intikam hevesi. Yasaklama sırası sizde çok güzel. Özgürlük, açılım, ileri demokrasi.. süpersiniz
peki napacaklar, fuhuş baskını gibi baskın düzenleyip, kızlar şuraya erkekler buraya mı dicekler, nasıl engellicekler, denetim... engellemek...???
bu iş yine kızlara patlar, ailelerine dramatik bi şekilde haber verilir, umarım aileleri kızlarını okuldan almaz, peki sanane kardeşim diyen aileye devlet ne diyecek?
Yakaldıklarını evlendiricekler heralde,10 bin lira kredi de verirler düğün için. ev zaten hazır
3 tane çocukta yaptılarmıydı, işte hükümetin istediği mutlu aile şablonu, tabii çocukların dindar nesilden olması şartı ile
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , üniversitelerdeki yurt yetersizliği sorunlarına dikkat çekerken, Kız - erkek öğrenci aynı evde kalamaz. Talimatını verdik, denetimi yapılacak dedi.
Başbakan Erdoğan, dün partisinin Kızılcahamam kampının son gününde yaptığı konuşmada, pek çok konunun yanı sıra üniversite öğrencilerin yurt sorunlarına da değinirken ilginç bir denetim hazırlığından söz etti.
Eğitimle ilgili birçok problem bulunduğunu söyleyen Erdoğan, özellikle yurtlarla ilgili aksaklıkların altını çizdi. Vakıfların daha çok yurt yapmasını teşvik edeceklerini söyleyen Erdoğan, yurt eksikliğinin yol açtığı sıkıntıları sayarken çarpıcı bir örnek verdi ve şöyle dedi:
Denizli ilinde şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Üniversite öğrencisi genç kız, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Bunun denetimi yok. Muhafazakar demokrat yapımıza bu ters. Vali Beye bunun talimatını verdik. Bunun bir şekilde denetimi yapılacak.
Anlamadıgım nokta şu ki, eğer bu haber gerçekse benim ve ailemin muhafazakar yapımdan kime ne? Denetlerken ne diye denetleyeceksiniz? Zina suçundan da yargılayacak mısınız aynı evde kalanları? Ben müslüman ve muhafazakar yaşamak zorunda mıyım? Nedir Allah aşkına bu intikam hevesi. Yasaklama sırası sizde çok güzel. Özgürlük, açılım, ileri demokrasi.. süpersiniz
Nasıl denetleyeceklermiş? Ahlak zabıtaları mı devreye girecekmiş. Bi komşularımızın bizi ihbar etmediği kalmıştı o da olacak.
sevgülü haşmetmeaplarımız;
efenim siz değilmisiniz zinayı suç olmaktan çıkartan, hı? 18 yaşını geçmiş kız ver erkekleri neye istinaden denetleyeceksiniz?
yurtlarda zaten kız erkek farklı da, gençlerin evlerini ne hakla denetleyeceksiniz?
biz de öğrenciyken erkek arkadaşlarımız evlerimize gelir kalırdı, annem de bilirdi arada söylerdim. sanırım hazretlerimiz, gençleri ailelerine ispiyonlayacak. peki o aileler "sana ne kardeşim benim çocuğumdan" derse ne yapacaksınız? hangi hakla insanların özel hayatına bu kadar müdahale ediyorsunuz?
hazreti başbakanımız, henüz hala başbakansınız, dolayısıyla biz de halkız, yani sizin kulunuz değiliz, padişah olduktan sonra veririsiniz bu talimatları.
keşke ailelerin hepsi sanane dese, ama öyle olmayacak, okuldan alınan kızlar, dövülen belkide öldürülen kızlar olacak
dediğim gibi olay yine kadına patlayacak
zaten onu istiyorlar, geçenlerde açık açık demediler mi, komşunuzu ihbar edin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?