• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan Erdoğan: Kız ve erkek öğrenci aynı evde olmaz, denetleyeceğiz

ispanakliborek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2012
10.762
12.403
298
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , üniversitelerdeki yurt yetersizliği sorunlarına dikkat çekerken, “ Kız - erkek öğrenci aynı evde kalamaz. Talimatını verdik, denetimi yapılacak” dedi.

Başbakan Erdoğan, dün partisinin Kızılcahamam kampının son gününde yaptığı konuşmada, pek çok konunun yanı sıra üniversite öğrencilerin ‘yurt’ sorunlarına da değinirken ilginç bir ‘denetim’ hazırlığından söz etti.

‘Eğitimle ilgili birçok problem’ bulunduğunu söyleyen Erdoğan, özellikle yurtlarla ilgili aksaklıkların altını çizdi. Vakıfların daha çok yurt yapmasını teşvik edeceklerini söyleyen Erdoğan, yurt eksikliğinin yol açtığı sıkıntıları sayarken çarpıcı bir örnek verdi ve şöyle dedi:

“Denizli ilinde şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Üniversite öğrencisi genç kız, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Bunun denetimi yok. Muhafazakar demokrat yapımıza bu ters. Vali Bey’e bunun talimatını verdik. Bunun bir şekilde denetimi yapılacak.”

Anlamadıgım nokta şu ki, eğer bu haber gerçekse benim ve ailemin muhafazakar yapımdan kime ne? Denetlerken ne diye denetleyeceksiniz? Zina suçundan da yargılayacak mısınız aynı evde kalanları? Ben müslüman ve muhafazakar yaşamak zorunda mıyım? Nedir Allah aşkına bu intikam hevesi. Yasaklama sırası sizde çok güzel. Özgürlük, açılım, ileri demokrasi.. süpersiniz

yuh diyebiliyorum

kafalarında nasıl bi sahne canlanıyor acaba, herhalde şu eski Türk filmlerin kızlı erkekli esrar çekiyolar ya, herhalde öyle bi sahne canlanıyo:1::1:

Son düzenleme:
peki napacaklar, fuhuş baskını gibi baskın düzenleyip, kızlar şuraya erkekler buraya mı dicekler, nasıl engellicekler, denetim... engellemek...???:27::27::27:

bu iş yine kızlara patlar, ailelerine dramatik bi şekilde haber verilir, umarım aileleri kızlarını okuldan almaz, peki sanane kardeşim benim kızımın nerde kaldığından, diyen aileye devlet ne diyecek?

Son düzenleme:
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan , üniversitelerdeki yurt yetersizliği sorunlarına dikkat çekerken, “ Kız - erkek öğrenci aynı evde kalamaz. Talimatını verdik, denetimi yapılacak” dedi.

Başbakan Erdoğan, dün partisinin Kızılcahamam kampının son gününde yaptığı konuşmada, pek çok konunun yanı sıra üniversite öğrencilerin ‘yurt’ sorunlarına da değinirken ilginç bir ‘denetim’ hazırlığından söz etti.

‘Eğitimle ilgili birçok problem’ bulunduğunu söyleyen Erdoğan, özellikle yurtlarla ilgili aksaklıkların altını çizdi. Vakıfların daha çok yurt yapmasını teşvik edeceklerini söyleyen Erdoğan, yurt eksikliğinin yol açtığı sıkıntıları sayarken çarpıcı bir örnek verdi ve şöyle dedi:

“Denizli ilinde şahit olduk. Yurtların yetersizliği beraberinde çeşitli sıkıntılar doğuruyor. Üniversite öğrencisi genç kız, erkek öğrenci ile aynı evde kalıyor. Bunun denetimi yok. Muhafazakar demokrat yapımıza bu ters. Vali Bey’e bunun talimatını verdik. Bunun bir şekilde denetimi yapılacak.”

Anlamadıgım nokta şu ki, eğer bu haber gerçekse benim ve ailemin muhafazakar yapımdan kime ne? Denetlerken ne diye denetleyeceksiniz? Zina suçundan da yargılayacak mısınız aynı evde kalanları? Ben müslüman ve muhafazakar yaşamak zorunda mıyım? Nedir Allah aşkına bu intikam hevesi. Yasaklama sırası sizde çok güzel. Özgürlük, açılım, ileri demokrasi.. süpersiniz

Bunuda mı görecektik :53::53: okurken çok eğlendim

peki napacaklar, fuhuş baskını gibi baskın düzenleyip, kızlar şuraya erkekler buraya mı dicekler, nasıl engellicekler, denetim... engellemek...???:27::27::27:

bu iş yine kızlara patlar, ailelerine dramatik bi şekilde haber verilir, umarım aileleri kızlarını okuldan almaz, peki sanane kardeşim diyen aileye devlet ne diyecek?

Yakaldıklarını evlendiricekler heralde,10 bin lira kredi de verirler düğün için. ev zaten hazır :D

Yakaldıklarını evlendiricekler heralde,10 bin lira kredi de verirler düğün için. ev zaten hazır :D

3 tane çocukta yaptılarmıydı, işte hükümetin istediği mutlu aile şablonu, tabii çocukların dindar nesilden olması şartı ile:27::27:

Son düzenleme:
Tövbe estağfurullah...Ne bu şimdi?Hani kimsenin yaşam tarzına müdahale yoktu?Oldu olacak her öğrencinin başına İran'daki ahlak polislerinden birer tane diksinler de zinacı olup çıkmasınlar başımıza

Nasıl denetleyeceklermiş? Ahlak zabıtaları mı devreye girecekmiş. Bi komşularımızın bizi ihbar etmediği kalmıştı o da olacak.

sevgülü haşmetmeaplarımız;

efenim siz değilmisiniz zinayı suç olmaktan çıkartan, hı? 18 yaşını geçmiş kız ver erkekleri neye istinaden denetleyeceksiniz?
yurtlarda zaten kız erkek farklı da, gençlerin evlerini ne hakla denetleyeceksiniz?

biz de öğrenciyken erkek arkadaşlarımız evlerimize gelir kalırdı, annem de bilirdi arada söylerdim. sanırım hazretlerimiz, gençleri ailelerine ispiyonlayacak. peki o aileler "sana ne kardeşim benim çocuğumdan" derse ne yapacaksınız? hangi hakla insanların özel hayatına bu kadar müdahale ediyorsunuz?

hazreti başbakanımız, henüz hala başbakansınız, dolayısıyla biz de halkız, yani sizin kulunuz değiliz, padişah olduktan sonra veririsiniz bu talimatları.

Bence de hoş bi durum değil
Ama anne babası bile karışamıyoken bu devirde
Onlar mı karışacak
Yok artık

sevgülü haşmetmeaplarımız;

efenim siz değilmisiniz zinayı suç olmaktan çıkartan, hı? 18 yaşını geçmiş kız ver erkekleri neye istinaden denetleyeceksiniz?
yurtlarda zaten kız erkek farklı da, gençlerin evlerini ne hakla denetleyeceksiniz?

biz de öğrenciyken erkek arkadaşlarımız evlerimize gelir kalırdı, annem de bilirdi arada söylerdim. sanırım hazretlerimiz, gençleri ailelerine ispiyonlayacak. peki o aileler "sana ne kardeşim benim çocuğumdan" derse ne yapacaksınız? hangi hakla insanların özel hayatına bu kadar müdahale ediyorsunuz?

hazreti başbakanımız, henüz hala başbakansınız, dolayısıyla biz de halkız, yani sizin kulunuz değiliz, padişah olduktan sonra veririsiniz bu talimatları.

keşke ailelerin hepsi sanane dese, ama öyle olmayacak, okuldan alınan kızlar, dövülen belkide öldürülen kızlar olacak
dediğim gibi olay yine kadına patlayacak

Şaka gibi ya gülsem mi ağlasam mı bilemedim:53:
Yargılanan tecavüzcüleri dışarıya salarken bi sıkıntı yok ama kız-erkek öğrenci aynı evde kalınca 'muhafazakar yapıya ters' çok ilginç!!!

Son düzenleme:

keşke ailelerin hepsi sanane dese, ama öyle olmayacak, okuldan alınan kızlar, dövülen belkide öldürülen kızlar olacak
dediğim gibi olay yine kadına patlayacak

Kadına şiddetin önüne geçmek yerine, şiddeti artıracak gelişmeler yaşanıyor her gün. Gebelik testi yapılan bekar kadının babasına bilgi verilmesi de bunlardan biriydi.

Hükümetin amacı aile kavramını yüceltirken kadını itibarsızlaştırmak. 3-5 çocuk, çalışmayan kadın, çok eşlilik, vs.. Kadından sorumlu bakanlıgın aile ve sosyal politikalar bakanlıgı olması da bunu açıkça gösteriyor zaten. Çogu zaman aile içinde birey olarak algılanmakta sorun yaşarken devletin buna çanak tutması nasıl bir anlayıştır. Ben bu ülkeye daha ne kadar katlanıcam acaba..

doğruysa bu kadarı ayıp ama artık ... aklınızı başka yerlere kaydırın artık be kardeşim...fikri bozuk olmayan insanın aklına gelmez böyle şeyler...

Back