Konusmanin uzamasi mi edepsizlik Ben anlamadim
Edepsiz diyerek hakli tepkisini gosterdi demek. Adam ne yapmis da edepsiz olmus. Bu agir bir hakarettir. Kendisine soylense dava acar.konuşmanın uzaması mı yoksa siyasi olması mı bunu ayırt etmek lazım
haklı olarak tepkisini göstermiş bunlar yargı adamı ben öyle biliyorum , bilmeyen varsa haksız bulur tabi ...
Edepsiz diyerek hakli tepkisini gosterdi demek. Adam ne yapmis da edepsiz olmus. Bu agir bir hakarettir. Kendisine soylense dava acar.
Ayip valla ben onun yerine utandim. Gerci Hasim Kilic ayarindan sonra bu kadar sinirlenmesine de sasirmadim
Ayrica senin o dedigin kuvvetler ayriliginin gercekten uygulandigi ulkelerde olur. Mesela Basbakan da yargiya karismamali degil mi?
Edepsiz diyerek hakli tepkisini gosterdi demek. Adam ne yapmis da edepsiz olmus. Bu agir bir hakarettir. Kendisine soylense dava acar.
Ayip valla ben onun yerine utandim. Gerci Hasim Kilic ayarindan sonra bu kadar sinirlenmesine de sasirmadim
Ayrica senin o dedigin kuvvetler ayriliginin gercekten uygulandigi ulkelerde olur. Mesela Basbakan da yargiya karismamali degil mi?
kk nin sözlerinden utandığınızı hiç hatırlamıyorum ama ,
danıştay başkanın konuşmasına bak feyzioğlununkine bak evet siyasi konuşmaydı ve haklıydı başbakan ne dersen de !!! ben haklı buldum, otur kendi yorumunu yap !!!
Zılgıtı yedi Haşim Kılıctan bir nevi yargıdan öcünü aldı aklınca.Aklınca yanı.
Adamın söylediği ne ya soul ??Edepsizlik dediği nedir ?Edepsizlik dediği Van depremzedelerinin 2011 yılından beri bir kısmının hala konteynrlarda kalması ve onların için sarfettıgı sozler üzerine sinirlenip edepsizlik yapıyorsun dedi bb.
Eger bu durumda bile hala bb doğru yapmış deniyorsa şakşaklaıyorsa kapatalım kilit vuralım bu ülkeyi gidelim.Bizde vicdan da kalmamış yahu.Yazık bize.Bu kadar mı zümreci bu kadar mi körü körüne kişilerin peşine koşan kitleler olduk biz ya.Bu kadar mı kendi fikrimizden koptuk biz.Çok yazık.
Ayy canim yaaa kiyamam. Erdogan padisah sen de onun torunu degilsin ona gore davranmayi birakman senin yararina.
Kilicdqroglunun soylediginden de utaniyorum bundan da. Buraya yazmadim diye utanmiyor mu oldum? Kafaya bak.
Ne de guzel celisiyorsun kendinle. Kilicdaroglunun ki ayip sana gore Erdoganin ki hakli tepki. Allah insani bu duruma dusurmesin.
sizin duruma düşürmesin de hangi duruma düşürürse düşürsün hanfendüüü :))
katile çocuk o diyen adamdan da bahsettiğimizi unutmayalım :))
olur mu canim adam hakli. Yasama yurutme yargi her seyi kontrol altina almaya calis seni alkislasinlar, yargiyi korumayi calisanlari tu kaka ilan edip siyaset yapiyor zindiklar diyip karalasalar neler yapmazsin? Adam hakli az bile yapiyor azz
Boşver soul.Bırak şakşak yapsınlar.
Adamın söylediğini onaylasalar bile yaptığı,söylediği yanlış diyecekler ki o yüzden salla gitsin.Boşver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?