• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başbakan da az kalsın ‘Hayır’ diyordu

caninfistigi

Süper Fantastik Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2011
10.737
18.139
298
Başbakan Binali Yıldırım'ın partisinin grup toplantısında neden 'evet' diyeceklerini açıklarken dili sürçünce ortaya bu ilginç konuşma çıktı. Cümleyi hatalı kurduğunu fark eden Yıldırım, hemen düzeltip doğrusunu söyledi.

AKP grup toplantısında partililere seslenen Başbakan Binali Yıldırım, referandumla ilgili sözleri sırasında neden ‘evet’ diyeceklerini açıklarken “PKK ‘hayır’ dediği için, FETÖ ‘evet’ dediği için, biz bu anayasa değişikliğine hay…” deyip sözlerini düzeltti. İkinci kez cümleyi tekrarlayan Başbakan bu defa, “FETÖ ‘hayır’ dediği için, PKK ‘hayır’ dediği için, biz bu değişikliğe evet diyoruz’ dedi.

http://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/basbakan-da-az-kalsin-hayir-diyordu-1664890/

Linkten videoyu da izleyin.
Dün gülmekten yerlere yattım. Benim izlediğim videoda, hababam sınıfından lafları karıştıran müfettişi eklemişlerdi sonuna Hz Şabanlı olanı :)
Ben kısaca buna Allah şaşırttı diyorum.

Gaf ünlüleri sırasında emin adımlarla ilerliyor
Tabi genede Tansu çillerin üzerine tanımam

O zamanlar gaflarla ne güzel dalga da geçilebilirdi ya. Skeçler falan yapılırdı. Eğlenceliydik baya.
Her gidi günler :))))
Ençok güzel insan Erdal inönü ye gülerdik
Plastip show hatırlarmısın bilmem annem babam çok severdi kendilerini
Şimdi düşünüyorum da çok iyi siyasilerden geldi geçti

Başbakan Binali Yıldırım'ın partisinin grup toplantısında neden 'evet' diyeceklerini açıklarken dili sürçünce ortaya bu ilginç konuşma çıktı. Cümleyi hatalı kurduğunu fark eden Yıldırım, hemen düzeltip doğrusunu söyledi.

AKP grup toplantısında partililere seslenen Başbakan Binali Yıldırım, referandumla ilgili sözleri sırasında neden ‘evet’ diyeceklerini açıklarken “PKK ‘hayır’ dediği için, FETÖ ‘evet’ dediği için, biz bu anayasa değişikliğine hay…” deyip sözlerini düzeltti. İkinci kez cümleyi tekrarlayan Başbakan bu defa, “FETÖ ‘hayır’ dediği için, PKK ‘hayır’ dediği için, biz bu değişikliğe evet diyoruz’ dedi.

http://www.kadinlarkulubu.com/2017/gundem/basbakan-da-az-kalsin-hayir-diyordu-1664890/
:KK70::KK70:

Back