Başarisız tüpbebek sonrasi ilk adet kanamasi

SUDENAZ222

evli,mutlu,ikiz çocuklu
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2007
6.490
37
39
merhaba arkadaşlar sizlere bi sorum olacak....

Benim ablamda tüpbebek yaptirdi..27 temmuz transferi oldu..eniştem azospermdi..tese de sperm bulundu..3 embriyo yerleştirildi..çok umutluyduk..fakat dün yapilan kan testinde negatif çikti...eve geldiğindede adet oldu zaten..ama adeti çok az ve kahverengiydi sonra kesildi..bugünde siyah parçalar geliyormuş..sizce normalmidir? Ilaçlardan olabilirmi?

Ablam hala ümit ediyor....çok üzgün...tecrübeli arkadaşlar yardimlarinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
canım çok geçmiş ols üzüldüm ama kısmet demekten başka çare yok inş yenıden dener ve bebişine kavuşurr canım bence normall zaten negatıf çıkmişş ilaçları etkısı ile böyle olabılır ama yıne de doktoruna bildirsinn veya iki gün sonra bi daha test yaptırsın.....

SLM BENDE SONUCUMU ÖĞRENDİM NEGATİF ÇIKTI HENÜZ REGLİ OLMADIM AMA NORMALDİR ÇÜNKÜ İLAÇLARDAN ALLAH SABIR VERSİN ABLANIN YANINDA OLMAN ÇOK İYİ BENDE Yalnızım

Geçmiş olsun,hayırlısı olsun...Sonuç negatifmiş,olsun hayırlısı böyleymiş...
Sonuç negatif çıktı diye doktorunuzla bağlantıyı koparmayın,farkettiğiniz her değişikliği doktorunuza yada hemşirenize sorun derim ben...

evet mutlaka doktorunuza danışın ama bence de ilaçlardan ve görülen tedaviden kaynaklanıyor bazılarının aşırı kanaması oluyor bazılarınınsa sadece leke geliyor benim negatif çıktıktan sonraki ay sadece leke geldi bende umut ettim fakat ikinci ay hastalandım ve hastalığımın ilk bünü bir elin tüm parmakları kadar büyük bir parça kiloduma düştü her yeri damar damardı kan pıhtılarının yanı sıra sanki küçük kurtcuklardan oluşuyordu buna ilaçların yanı sıra transfer de sebep oluyor sonuçta rahminin içine kadar giriyorlar bir sürü işlem ilaç hormon iğneleri..o yüzden korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama sonucun negatif olduğuna emin olun :KK43:

X