Arkadaşlar hepinize umut olsun diye sizlerle de paylaşmak istedim .Çünkü tüp bebek denemelerimde de hep paylaştıklarınızı okudum..
Ben 1 aşılama 3 tüp bebek denemem başarısız oldu .Histereskopi oldum,rahmim de yara vardı o yakıldı ,septum varmış o düzeltildi .Sorunumuz eşinde bir problem yok ama doktorda bnm yumurta kalitemin iyi olmadığını söylüyordu.Ve 5 yıl aradan sonra normal yollar ile Ocak ayında hamile kaldım :en son tüp bebek denemem de Ekim ayındaydı.Daha sonra işten çıktım artık doktor olaylarını bıraktım.Kursa gittim .yüZmeye gittim bana çok iyi geldi ;kafamı rahat bıraktım..çok şükür hamile kaldım demekki herşeyin vakti ve zamanı var..Hep dua ediyordum bir gün çocuk sahibi olacağım diye umudumu hiçbir zaman kaybetmedim hep dua ettim ve çok şükür Rabbim nasip etti.ve herkes için de dua ediyorum Allah ım olmayanlara da nasip et diye..siz de inancınızı hiç bir zaman yitirmeyin ;elinizden geleni yapın ve Allah a bırakın hiçbir zaman umudunuzu inancınızı yitirmeyin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet haklisin cnm bende bir.taze bir donmus ve iki asilama negatif oldu.histeroskopi ve laproskopi.rahim filmi ne ararsan genetik test hepsi yapildi.6 yil olcak haziranda ve su an 7+5 hamisim nazar: asla umudunuzu kaybermeyin ben yimos takibi oldu
famera ve ovitrelleyle hamis ksldim. alti yil sonra mucizem icimde kalbide atiyor dun gordum alllahim korusun inci tanemi herkesin yavrusunu. asla pes etmeyin dua dua dua acamayacagi kapi yok her.namazda kk daki kadinlara dua ediyorum nicklerinize ozel inananin tesbih cekiyorum insallah sizde.kavusacaksiniz bebeklerinize...
evet haklisin cnm bende bir.taze bir donmus ve iki asilama negatif oldu.histeroskopi ve laproskopi.rahim filmi ne ararsan genetik test hepsi yapildi.6 yil olcak haziranda ve su an 7+5 hamisim nazar: asla umudunuzu kaybermeyin ben yimos takibi oldu
famera ve ovitrelleyle hamis ksldim. alti yil sonra mucizem icimde kalbide atiyor dun gordum alllahim korusun inci tanemi herkesin yavrusunu. asla pes etmeyin dua dua dua acamayacagi kapi yok her.namazda kk daki kadinlara dua ediyorum nicklerinize ozel inananin tesbih cekiyorum insallah sizde.kavusacaksiniz bebeklerinize...
ay cnm benim aramizda bir hafta var nerdeyse sanada masallah insallah beraber dogurup kucagimiza aliriz sanki hayal gibi.allahim esirgesin micizelerimizi isteyen ugrasan kimsenin kucagi bos kalmasin aminnn
ay cnm benim aramizda bir hafta var nerdeyse sanada masallah insallah beraber dogurup kucagimiza aliriz sanki hayal gibi.allahim esirgesin micizelerimizi isteyen ugrasan kimsenin kucagi bos kalmasin aminnn
Ay CNm çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ..Duaların için De Allah razı olsun bende herkes için dua ediyorum Allah ım herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi