• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

başarısız kanal tedavisi

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
1,5 yıl önce dişime kanal tedavisi yaptırdım. bu aralar sıcak birşey yediğimde ağrımaya başladı röntgn çektirdim diş hekimi bana yapılan kanal tedavisi sırasında diş içersinde bir parça kalmış sızı ondan olutor dişinizi çekelim dediler. bende başka çaresi yokmu dedim yok dedi ama ben çektirmedim. internetten araştırdım endodonti uzmanı kanalı tekrar söküp yapıyormuş ankarada bildiğiniz endodoti uzmanı varmı böyle bir olay yaşayan bayanların deneyimlerinide merak ediyorum..

1,5 yıl önce dişime kanal tedavisi yaptırdım. bu aralar sıcak birşey yediğimde ağrımaya başladı röntgn çektirdim diş hekimi bana yapılan kanal tedavisi sırasında diş içersinde bir parça kalmış sızı ondan olutor dişinizi çekelim dediler. bende başka çaresi yokmu dedim yok dedi ama ben çektirmedim. internetten araştırdım endodonti uzmanı kanalı tekrar söküp yapıyormuş ankarada bildiğiniz endodoti uzmanı varmı böyle bir olay yaşayan bayanların deneyimlerinide merak ediyorum..
ankara üniversitesi hastanesinde endodonti böllümü var

bende yeni kanal tedavisi yaptirdim endodonti uzmanina ins bi sorun yasamam

Merhaba smyc, sakin disini cektirme derim bir dishekimi olarak. Muhakkak iyi bir dishekimi bulup tekrar kanal tedavisini yaptir. Bunun adi : REVIZYON, yani kanal tedavisinin tekrari.
Disin yukaridami asagidami? daha net bilgi verirsen meraktan soruyorum, birde röntgen cekildimi kanal tedavisinden önce ve sonra ?

çok feci bir şey bu. ben de 1.5 yıl önce kanal tedavisi yaptırmıştım, aynen 7-8 ay sonra ağrılar başladı. bir süre sonra da apse iltihap şişme oldu. gittiğim diş hekimi çekelim dedi ama ben başka bir diş hekimine daha gittim. o da ben çekmem kanalı tekrar yapacağız dedi. dün tedaviye başladık, haftaya tekrar randevum var. önceki dr ne öncesinde ne sonrasında film çektirmemişti. çok sinirliyim ona. onca ter döktüm, kaç kere gittim. bir de o kadar para.. ha bu arada kanal tekrarının da garantisi yokmuş. deniyoruz dedi doktorum :/

Back