Merhaba geçmiş olsun.Merhaba herkese 10 yıl önce Rize eğitim ve araştırma hastanesinde Dr.Koray URGU ya burun ameliyatı oldum hayatımın hatasını yaptım burnumun üst kemiğini kırdı zamanla bezelye büyüklüğünde bir şişlik oldu geçmedi tabi sonrasında 4 başarısız revizyon daha Rüştü köse Süleyman taş Hasan poyraz hayatımı mahvettiler yaşayan ölü gibiyim çok çaresizim Dr.Nazım Çerkeş’i önerdiler bana birkaç defa muayeneye gittim başlarda yaparım diyodu ameliyatını cüzzi bir miktara son gitmemde bana 100 bin TL dedi senin ameliyatın burnum düzelir diye bir umudum vardı ama artık oda yok çünkü benim o miktarı ödemem imkansız çok mutsuz ve çaresizim dışarıya çıkmak aynaya bile bakmak istemiyorum insanların yüzüme tuhaf tuhaf bakması beni çokkkk üzüyor hayatımı bitirdin Koray Allah’ından bul sende benim çektiklerimin bin katını çekersin inşallah
Kim ismini yazar mısınızMerhaba geçmiş olsun.
Bende revizyon için doktor araştırıyorum.
Size listemde olan doktorlardan birini tavsiye edebilirim.
Özelden yazdimKim ismini yazar mısınız
GöremedimÖzelden yazdim
Gönderdim bende gitmiş görünüyor ama sorun değil burayada yazabilirim.Göremedim
Merhaba siz buldunuzmu doktorunuzu?mehmet yazar'a gidin mutlaka. geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun son hali diğerine göre tabi daha iyi . Hiç birşey sizden değerli değil ümitsizlik yok ! Dermansız bir dert değil şans ve dua seninle olsunBuda 5.ameliyattan sonraki hali
Teşekkürler ederimÇok geçmiş olsun son hali diğerine göre tabi daha iyi . Hiç birşey sizden değerli değil ümitsizlik yok ! Dermansız bir dert değil şans ve dua seninle olsun
Yazdım hepsinin isminiCok gecmis olsun hangi doktora ameliyat oldunuz
Ankara tural fettulayev ve eren taştan araştırın bu doktorlarıBuda 5.ameliyattan sonraki hali
Tural Fatullayev veya mehmet yazar ikisi zor burunları kurtarıyorBuda 5.ameliyattan sonraki hali
Tural Fatullayev veya mehmet yazar ikisi zor burunları kurtarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?