Başarısız burun estetik ameliyatı

Merhaba geçmiş olsun.
Bende revizyon için doktor araştırıyorum.
Size listemde olan doktorlardan birini tavsiye edebilirim.

Gönderdim bende gitmiş görünüyor ama sorun değil burayada yazabilirim.
Ismi Bahadir Baykal.
Yanlız Bahadir Baykal hakkinda kotu yorumda var internette.
Ama Bahadir Baykala arkadaşimin tanidiklari ameliyat olmuş ve memnunlarmis, arkadasimda gelecek kış kesinlikle ona olmak istiyor.
Ama doğru o tanidiklarindan bi bayani gormusdum ben bayağı oldu, kadin 3-4 defa ameliyat olmuştu, burnu yamuktu ve resmen mahvolmuştu burnu.
Bahadir Baykal onunda burnunu yapmiş ki o burnu yaptiysa her burnu yapar diye dusunuyorum.
Bence whatsappdan resminizi gönderip, sonrada gidip bi muayene olmak o doktora sizin için daha uygun

Gerçekten ama gerçekten kötü görünmüyor desem... Belki ameliyat olduğun için böyle olması seni üzüyor evet ama çok güzelsin bence vallahi hiç kötü durmuyor mutlu ol, üzme kendini..

Elimde değil ki üzülmemek hep olanları düşünüp duruyorum keşke hiç ameliyat olmadaydım o ana geri dönebilsem ameliyathanenin kapısından kaçarım asla girmezdim o ameliyata

Teşekkür ederim konuştum ikisiyle de ama fiyatlar çok yüksek Tural bey 30 binden başlıyor zorluk derecesine göre de çıkıyor Mehmet bey ise 40 bin ile 50 bin arası bu rakamlar benim boyumu fazlası ile aşıyor maalesef

Bence daha fazla burnunuzla oynatmayın bir iki sene geçsin biraz kemik kendini toparlasın ondan sonra revizyon düşünmelisiniz.Ayrıca bahsettiğiniz gibi facia bir görüntü yok demekki bu durumu yaşayacağınız varmış.İlk ameliyatınızdan sonra ne kadar süre geçince revizyon ameliyatı yaptırdınız bilmiyorum ama bir kaç sene geçince şişlik düzelebilirmiş diye düşünüyorum.Ama kendinizi üzmeyin sonra başka hastalıklar çıkar.Biliyorsunuz stres üzüntü çoğu hastalığın kaynağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…