ben drumdan çok memnunum elinden geleni yaptıgına inanıyorum cnm bursa acıbadem doç dr şahin zeteroğlu.
slm
izmirde oturuyormuşsunuz bu tüp bebek tedavisi biraz zor birde başka bir şehir düşünüyorsan daha da zor tedavin başladığında sürekli kontrolleriniz olacak o yüzden şehir dışını iyi düşünün derim
izmir içinde kent hastanesi dr israel aruh tavsiye edebilirim üstelik işinde bayağı iyi bir dr ve baaşrı oranıda yüksek
Bende Kent hastanesi İsrael Aruh'u oneriyorum..
4 kez tup bebek denemem oldu israel bey ile.
ilki tuttu ama kalp atisi zayif oldugu icin dustu.
2. dis gebelik.
3. embriyo olusmadi :))
4. 17 haftalik hamileyim :)))))))))
dogum dr. olarakta kendisi ile devam ediyorum..
ekip cok iyi. en azindan gorusurun derim..
Bastan soyliim; İsrael bey cok konusmaz.. laf gevelemesi yoktur.. az oz gerekli olan seyleri soyler.. sordugunuz sorunun cevabini alirsiniz.. duymak istediginizi soylemez :))
arkadaşlar İzmir'de ikamet etmekteyim ve özelde tüp bebek düşünüyorum. 1 aşılama yaptırdım, olmadı. sorun: sebepsiz infertilite. doktorların yaklaşımları benim için önemli değil, işlerinin ehli ve güvenilir merkezler nereler acaba? Öncelikle İzmir olmak üzere, Türkiye'de başarısı yüksek hangi merkezleri öneriyorsunuz? bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
arkadaşlar İzmir'de ikamet etmekteyim ve özelde tüp bebek düşünüyorum. 1 aşılama yaptırdım, olmadı. sorun: sebepsiz infertilite. doktorların yaklaşımları benim için önemli değil, işlerinin ehli ve güvenilir merkezler nereler acaba? Öncelikle İzmir olmak üzere, Türkiye'de başarısı yüksek hangi merkezleri öneriyorsunuz? bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?