Tüp Bebek Merkezleri Başarısı en yüksek olan tüp bebek merkezleri hangileri?

dr_elt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
77
2
36
İzmir
arkadaşlar İzmir'de ikamet etmekteyim ve özelde tüp bebek düşünüyorum. 1 aşılama yaptırdım, olmadı. sorun: sebepsiz infertilite. doktorların yaklaşımları benim için önemli değil, işlerinin ehli ve güvenilir merkezler nereler acaba? Öncelikle İzmir olmak üzere, Türkiye'de başarısı yüksek hangi merkezleri öneriyorsunuz? bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

ben drumdan çok memnunum elinden geleni yaptıgına inanıyorum cnm bursa acıbadem doç dr şahin zeteroğlu.

slm

izmirde oturuyormuşsunuz bu tüp bebek tedavisi biraz zor birde başka bir şehir düşünüyorsan daha da zor tedavin başladığında sürekli kontrolleriniz olacak o yüzden şehir dışını iyi düşünün derim

izmir içinde kent hastanesi dr israel aruh tavsiye edebilirim üstelik işinde bayağı iyi bir dr ve baaşrı oranıda yüksek

slm

izmirde oturuyormuşsunuz bu tüp bebek tedavisi biraz zor birde başka bir şehir düşünüyorsan daha da zor tedavin başladığında sürekli kontrolleriniz olacak o yüzden şehir dışını iyi düşünün derim

izmir içinde kent hastanesi dr israel aruh tavsiye edebilirim üstelik işinde bayağı iyi bir dr ve baaşrı oranıda yüksek

tavsiyeni düşüneceğim, paylaşımın için çok teşekkürler;)

Bende Kent hastanesi İsrael Aruh'u oneriyorum..
4 kez tup bebek denemem oldu israel bey ile.
ilki tuttu ama kalp atisi zayif oldugu icin dustu.
2. dis gebelik.
3. embriyo olusmadi :))
4. 17 haftalik hamileyim :)))))))))
dogum dr. olarakta kendisi ile devam ediyorum..
ekip cok iyi. en azindan gorusurun derim..
Bastan soyliim; İsrael bey cok konusmaz.. laf gevelemesi yoktur.. az oz gerekli olan seyleri soyler.. sordugunuz sorunun cevabini alirsiniz.. duymak istediginizi soylemez :))

merhabalar;
ben de temmuz ayında ilk denememi yaptırdım ve tuttu da maslak acıbadem bülent tıraşa gittim adam kesinlikle hastalık derecesinde başarı odaklı normal embryo transferinde öngöremediği bir problem çıktı iş dondurulmuşa kaldı inanılmaz sinirlendi nasıl oldu diye hırslı ama transferi yapmış olmak için yapmıyor istese embryoyu rahmin herhangi bir yerine bırakır ve tutmazsa daa napalım diyebilir ama rahimin en uygun yerine katateri ulaştırmak için çok uğraşıyor.Ama herşeyden önce bu iş kısmet işi bide biliyomusun ben pek hevesli değildim sırf eşim için yaptırdım çok istiyodu çünkü şimdi sevinçten deli oldu adam:) hatta arkadaşlarım hayret etti dün bi tanesi tel.de demekki bi şeyin olmasını istiyorsan çok istemiyceksin dedi.niye yazdım tüp bebek tedavisi gerçekten çok zor bir süreç gerçekten karar verdikten sonra vede hamileliğinde de kendi vucudunun sesine de kulak ver.
hastane araştırırken embriyolog ve lab. ortamı da kesinlikle çok önemli netteki son teknikler gideceğin hast. lab. da uygulanıyor mu araştır derim.umarım yardımcı olabilmişimdir.
Allah sana vede tüm çocuk isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin,sağlıcakla.

Olaya birde şu açıdan bakmanı öneririm . Bir merkezde ay da 100 vaka yapıldı diğelim bunun 60 ı gebe kalırsa sonuç iyidir. Ama bir merkezde var diyelim ayda 20 vaka yapıyor 16 sı gebe bu başarı mıdır?

Benim sana tavsiyem kendin için sana en uygun olan , içine en çok sinen yere git . Bir hasta gelir 4 kere tüp bebek denersin tutmaz başka yere gider 1 kere de tutar veya başka merkezlerde 7 kere tüp bebek dener sana gelir gebe kalır . Bu süreç zor bir süreç gerçekten hem maddi hem manevi .

Allah yardımcımız olsun:kkk::kkk::kkk:

Bende Kent hastanesi İsrael Aruh'u oneriyorum..
4 kez tup bebek denemem oldu israel bey ile.
ilki tuttu ama kalp atisi zayif oldugu icin dustu.
2. dis gebelik.
3. embriyo olusmadi :))
4. 17 haftalik hamileyim :)))))))))
dogum dr. olarakta kendisi ile devam ediyorum..
ekip cok iyi. en azindan gorusurun derim..
Bastan soyliim; İsrael bey cok konusmaz.. laf gevelemesi yoktur.. az oz gerekli olan seyleri soyler.. sordugunuz sorunun cevabini alirsiniz.. duymak istediginizi soylemez :))

öncelikle gözün aydın diyeyim, ancak cevap yazabiliyorum kusura bakmayın, şu 1 ayda hayatımda çok değişiklik oldu! israel beyin adını çok duydum, ama çalıştığı hastane bizim oturduğumuz yere uzak olduğu için onu tercih etmedik. irenbe'de bir tüp bebek denemesi yaptırdım, doktorum ahmet zeki ışık. ve hamileyim şu an;) Allah herkese nasip etsin diyorum, çok güzel bir duygu:)

Ben de secim yapma asamasindayim. Prof.Dr.Bulent Tiras ile gorustum. Harika bir doktor. Insanda cok olumlu his birakiyor. Ama embriyolog ve lab. ortami hakkinda bilgi sahibi degilim, yeni teknolojilerle donanimli mi sormak istiyorum. Bilen varsa paylasin lutfen.

Başarısının oransal karşılıgını bilmiyorum ama İstanbul tüp ebebk merkezini öneriyorum ben de. Bir sürü insandan cok memenun kaldıklarını hep duyuyorum.
Ben de orada tedavi görmüştüm, Aret Kamar'dı doktorum.

arkadaşlar İzmir'de ikamet etmekteyim ve özelde tüp bebek düşünüyorum. 1 aşılama yaptırdım, olmadı. sorun: sebepsiz infertilite. doktorların yaklaşımları benim için önemli değil, işlerinin ehli ve güvenilir merkezler nereler acaba? Öncelikle İzmir olmak üzere, Türkiye'de başarısı yüksek hangi merkezleri öneriyorsunuz? bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

izmir kent hastanesi İsrail aruh..çok başarılı

dr kaan bozkurt özel egedeyken 2 kere tüp bebek yaptırdım ve 2 doğum yaptım canım. şimdi üçüncü gebeliğimin kalp atışları yeni görüldü. bu tüp bebek tedavimi de dr kaan bozkurt yaptı.birkaç aydır irenbede çalışıyor.

Back